AcasăNewsScenă din film HORROR la supermarket: înjunghiat în gât cu o şurubelniţă...

Scenă din film HORROR la supermarket: înjunghiat în gât cu o şurubelniţă şi împuşcat de un soț gelos!

pistol

Scene de coşmar, desprinse arcă din filmele de groază, la un supermarket din Arad. Un bărbat a fost înjunghiat în gât cu o şurubelniţă, iar însoțitoarea lui bătută.

Omul a fost transportat în stare gravă la spital, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale.

Ar fi fost „opera” unui soţ gelos

Se pare că cele două victime au fost atacate de un bărbat care ar fi soţul femeii. Agresorul ar fi urmărit-o suspectând că este înşelat de soţie, iar când a văzut-o în parcare cu un alt bărbat, i-a atacat pe ambii.

La data de 21 septembrie 2023 în jurul orei 15.18, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați despre un scandal, în parcarea unui supermarket din municipiu, unde un bărbat ar fi fost înțepat în zona gâtului cu un obiect ascuțit, iar o femeie ar fi fost agresată fizic.

Victimele au fost transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a declarat Claudia Iuga, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

Atacatorul avea şi un pistol

Lucrurile ar fi putut degenera într-o adevărată baie de sânge, pentru că atacatorul a tras şi cu pistolul. Când victima a fost dusă la spital de un echipaj de ambulanţă se observase o rană la nivelul capului, însă iniţial s-a crezut că a fost o înţepătură făcută tot cu şurubelniţa.

Agresorul l-a împuşcat în cap pe bărbatul care îi însoţea concubina, iar apoi l-a înjunghiat în gât cu o şurubelniţă. Pe femeie a bătut-o şi a călcat-o cu picioarele pe cap.

Femeia este internată în spital.

author avatar
Andrei Ștefan
412 afisari

1 COMENTARIU

  1. Iar v-ati defecat in izmene cand ati auzit ca-i vorba de un pistol. Probabil e un pistol foarte periculos, fiind unul atomic, in stare sa distruga Banat, Crisana si jumate din HarCov. Pistoalele astea ar trebui interzise.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger