AcasăNewsScaunul i-a jucat feste! Roberta Anastase, incident pe scenă, sub ochii colegilor...

Scaunul i-a jucat feste! Roberta Anastase, incident pe scenă, sub ochii colegilor din PNL – VIDEO

Scaunul i-a jucat feste! Roberta Anastase, incident pe scenă, sub ochii colegilor din PNL - VIDEO (foto: captură youtube)

Un incident care – din câte se poate observa din imagini – a fost privit cu amuzament chiar de către politicianul aflat la microfonul sălii în care s-a desfășurat, marți, un eveniment al PNL Prahova a avut-o ca protagonistă pe Roberta Anastase.

Liberala care, în urmă cu câțiva ani, s-a aflat în fotoliul destinat celui de-al treilea om în stat, în perioada în care a condus Camera Deputaților, a fost protagonista unui episod neprevăzut, chiar în timp ce se afla pe scena sălii ce găzduia o reuniunea a PNL Prahova.

La un moment dat, în timp ce a dat să îi spună ceva unui coleg de partid, aflat în drepta sa, la un scaun distanță, șefa organizației PNL Ploiești s-a trezit într-o situație deloc plăcută.

Mai exact că i se cam dărâmă scaunul pe care stătea. Un coleg i-a sărit imediat în ajutor, scaunul cu probleme a fost rapid scos de pe scenă și înlocuit cu altul, astfel că Roberta Anastase și-a reluat locul, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.