AcasăNewsScaunul i-a jucat feste! Roberta Anastase, incident pe scenă, sub ochii colegilor...

Scaunul i-a jucat feste! Roberta Anastase, incident pe scenă, sub ochii colegilor din PNL – VIDEO

Scaunul i-a jucat feste! Roberta Anastase, incident pe scenă, sub ochii colegilor din PNL - VIDEO (foto: captură youtube)

Un incident care – din câte se poate observa din imagini – a fost privit cu amuzament chiar de către politicianul aflat la microfonul sălii în care s-a desfășurat, marți, un eveniment al PNL Prahova a avut-o ca protagonistă pe Roberta Anastase.

Liberala care, în urmă cu câțiva ani, s-a aflat în fotoliul destinat celui de-al treilea om în stat, în perioada în care a condus Camera Deputaților, a fost protagonista unui episod neprevăzut, chiar în timp ce se afla pe scena sălii ce găzduia o reuniunea a PNL Prahova.

La un moment dat, în timp ce a dat să îi spună ceva unui coleg de partid, aflat în drepta sa, la un scaun distanță, șefa organizației PNL Ploiești s-a trezit într-o situație deloc plăcută.

Mai exact că i se cam dărâmă scaunul pe care stătea. Un coleg i-a sărit imediat în ajutor, scaunul cu probleme a fost rapid scos de pe scenă și înlocuit cu altul, astfel că Roberta Anastase și-a reluat locul, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.

454 afisari

4 COMENTARII

  1. Roberta parca a fraudat ceva cand era sefa mare in Parlament.
    Ca de obicei, pentru pedelisti, de dosare nu se mai aude nimic de la Parchet..

  2. Mai infractorilor Aroberta, Boc, Fluture, Bleaga Falca si alti, denaturati in spirit dinastia Bratienilor. Sau macar schimbati eticheta de partid din Pnl in Pdln.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger