AcasăScarlett Johansson nu poate pune mana pe camasa lui Hugh Jackman

Scarlett Johansson nu poate pune mana pe camasa lui Hugh Jackman

Actrita Scarlett Johansson a ratat sansa de a lua acasa camasa colegului ei Hugh Jackman, dupa ce o doamna mai bine dotata financiar a facut-o de ras la o liciatie caritabila.

Actorul Hugh Jackman este foarte iubit de colegii si, mai ales, de colegele de breasla. Asa se face ca la o licitatie caritabila desfasurata in urma cu doua zile, Scarlett Johansson si Uma Thurman s-au luptat sa castige camasa purtata de star in cel mai recent musical in care joaca pe Broadway. Cea mai activa a fost Scarlett, care a oferit 3.000 de dolari pentru articolul vestimentar.

Suma a fost insa insuficienta intrucat o alta participanta la licitatie, mai potenta din punct de vedere financiar, a oferit 30.000 de dolari, adjudecandu-si astfel mult dorita camasa. Suparata foc, Johansson a stat botoasa toata seara si n-a avut chef sa se fotografieze cu nimeni.

author avatar
Alina Creanga
228 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger