AcasăScarlett Johansson, la un pas de un striptease involuntar pe scena

Scarlett Johansson, la un pas de un striptease involuntar pe scena

Actrita Scarlett Johansson a patit-o in timpul repetitiilor pentru piesa de teatru “Pisica pe acoperisul fierbinte”, de Tennessee Williams, in care joaca rolul Maggie.

Superba actrita, care zilele acestea face senzatie pe Broadway, a fost tradata de fermoarul rochiei galbene chiar in timp ce isi spunea replicile. Desi enervata de incident, Scarlett a cautat sa nu se piarda cu firea si chiar a gasit o solutie, dupa cum a povestit Debra Monk, colega de scena a vedetei. “Scarlett este o actrita minunata. Superba. Perfecta. Pasionata de ce face. Munceste din greu si isi iubeste colegii de scena. Seara trecuta, pe cand se afla pe scena, i s-a rupt fermoarul de la incantatoarea ei rochie galbena.

Era in mijlocul unei scena, cu toti colegii de fata. Pentru o clipa s-a facut nevazuta, a luat o alta rochie din recuzita, una pe care nu o purta nimeni, si s-a imbracat cu ea. Fermoarul nu s-a inchis decat pana la jumatate, din nefericire, dar Scarlett nu si-a pierdut nicio clipa concentrarea. N-a gresit nici macar un cuvant”, a povestit Debra Monk. “Cand am putut, am trecut prin spatele ei si i-am inchis fermoarul. E o fata curajoasa Scarlett. O adevarata profesionista”, a adaugat Debra.

 

author avatar
Alina Creanga
316 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger