AcasăNewsScapa sau nu Grindeanu?

Scapa sau nu Grindeanu?

Socialdemocrații așteaptă un semn și de la președintele Iohannis

Evaluarea guvernamentala efectuata la partid de Dragnea & Comp., a ajuns la final dar viitorul premierului Sorin Grindeanu este inca in ceata.

Socialdemocratii<br >asteaptă<br >un semn<br >si de la<br >presedintele<br >Iohannis

Grindeanu este deja pe faras, sustin apasat voci din PSD. Alti pesedisti spun insa ca situatia nu a fost transata si asta din cauza ca liderii social-democrati ”inca nu s-au inteles cu Iohannis” – varianta confirmata indirect, ieri, de Liviu Dragnea: ”Dupa raportul de evaluare guvernamentala cred ca trebuie sa fie o discutie si cu presedintele, indiferent ce decizie vom dori sa luam”. Cert este ca, pana sa ia o decizie, Dragnea a scos-o din nou la inaintare pe pitbullita de serviciu Gabriela Firea. Odata asmutita, Firea l-a acuzat pe premierul Grindeanu ca nu-si mai intelege rolul de pion al partidului si si-a gasit alt ”spate politic”. ”La inceput a inteles rolul sau, aceasta raspundere pe care i-a acordat-o partidul. Ulterior, cred ca a fost un moment, un declic, in care nu a mai simtit aceasta nevoie.

Pana sa l arda de tot Dragnea premierul Grindeanu este parpalit la foc mic de Gabriela Firea

Probabil a umplut golul lasat de consultarea cu Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu cu altceva. Ramane sa vedem cu ce altceva. Noi ii acordam spatele politic. Din momentul in care nu mai are nevoie de el, inseamna ca are alt spate poate”, a muscat, la ordin, Firea.

Ofensiva amazoanelor pesediste 

Cum Grindeanu este cu un picior afara din Guvern iar alt mascul pesedist in afara de Dragnea nu a avut permisiunea sa scoata capul, doamnele din partid au decis ca a venit vremea lor. Varf de lance al ofensivei purtatoarelor de fusta pesediste este Gabriela Firea, care sustine ca nu o intereseaza scaunul de premier dar isi doreste din tot sufletul ei de primarita ca o femeie sa preia carma Executivului. ”Eu mi-as dori sa fie tot o doamna prim-ministru. Am mare incredere in capacitatea de munca a femeilor, in loialitatea lor, in modalitatea in care stiu sa se organizeze si in pragmatismul acestora. O femeie din actualul guvern sau din parlamentarii nostri…”, si-a marturisit public crezul Gabriela Firea.

author avatar
Simona Badulescu
207 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger