AcasăNewsViolente la Timisoara! Autoturism incendiat cu un cocktail Molotov!

Violente la Timisoara! Autoturism incendiat cu un cocktail Molotov!

Cazul mansardelor ilegale din Timisoara a generat actiuni de violenta dupa ce, la sfarsitul lunii trecute, seful ANCPI, Arthur Ursu, a anuntat ca a depus plangere penala in cazul a trei angajati de la oficiul din Timis.

Printre cei gasiti vinovati s-a numarat si registratorul Ovidiu Saman, ajuns in corpul de control al Agentiei Nationale de Cadastru si Publicitate Imobiliara, suspect de falsificarea de documente si suspendat din functie. Alina Rotar, asistent registrator, a fost si ea acuzata dupa ce a semnat extrasele de informare pentru 17 mansarde, dar care nu apar inregistrate in sistem.

Sambata noapte, in jurul orei 3:00, pompierii de la ISU Banat, au fost alertati in cazul incendierii unui vehicul parcat in fata unui hotel din Timis. Masina a fost distrusa in proportie de 90%, cercetarile de la fata locului ducand la concluzia ca incendiul a fost provocat, in interiorul autoturismului fiind aruncat un cocktail Molotov, conform unor surse oficiale.

Costin Chirculescu, registrator cu delegatie, la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Timis, pare sa fie proprietarul masinii distruse. “Va interzic sa faceti publica aceasta discutie sau cea anterioara, numele meu si numarul masinii. Nu va confirm si nici nu va infirm informatiile pe care le aveti. Discutam peste doua, trei zile”, a declarat pagubitul, potrivit pressalert.ro.

Un alt registrator a fost amenintat saptamana trecuta printr-un SMS, in care era anuntat ca daca nu tace isi va gasi fiica plutind pe Bega.

author avatar
Alina Costache
766 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger