AcasăNewsScandalul dezinfectantilor. Dezvaluiri socante ale unui medic: directorul de spital ia 30%...

Scandalul dezinfectantilor. Dezvaluiri socante ale unui medic: directorul de spital ia 30% din contract

Noua dezvaluire socanta, in plin scandal al dezinfectantilor. In unele cazuri, managerul unui spital ia din 30 % din valoarea unui contract, sustine un medic microbiolog, sub protectia anonimatului.

Dezvaluirile sunt facute pe blogul jurnalistului Tolontan si apartin unei doamne doctor cu experienta vasta in domeniul microbiologiei, dar care a ales, din motive lesne de inteles, sa nu isi dezvaluie identitatea.

Din aceeasi directie aflam si ca o parte din bani ar ajunge la partidele care ii numesc si apoi ii mentin in functie pe acesti manageri. „Directorul general al unui spital primeste si 30% din contractul pe dezinfectanti. Insa o parte din bani ii da mai departe protectorului politic, pentru cheltuieli de partid”, dezvaluie sursa citata. Cat priveste restul de bani, aceeasi sursa dezvaluie ca ar ajunge la directorul medical, la presedintele comisiei de licitatie, dar si la epidemiolog si chiar la asistenta sefa.

„Aproape toate firmele de biocide dadeau bani. Ca sa fie clar! Dar Hexi avea un specific. Se stia ca produsele lor sunt slabe. Si atunci, ei plusau la bani, fata de altii”, mai sustine medicul respectiv.

author avatar
eNational
112 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger