AcasăNewsJurnalista Delia Marinescu rupe tăcerea. De la ce a pornit scandalul cu...

Jurnalista Delia Marinescu rupe tăcerea. De la ce a pornit scandalul cu Șoșoacă

delia marinescuScandalul cu Șoșoacă, din cauza traducerii? Jurnalista Delia Marinescu a ajuns sub lupa poliției

Jurnalista Delia Marinescu care a intermediat interviul echipei Rai Uno din biroul soţului Dianei Şoşoacă spune că tot scandalul a izbucnit din cauza traducerii. Senatoarea s-ar fi lăudat, pe un ton ameninţător, că ştie şi engleză, şi italiană.

Marinescu a fost și ea chemată la audieri, în calitate de martor. Diana Șoșoacă o acuză, însă, că ar fi fost lovită de aceasta, potrivit stiripesurse.ro. Jurnalista a refuzat însă să confirme sau să infirme informațiile, ignorând întrebările puse de jurnaliști pe acest subiect.

Delia Marinescu a relatat de la ce a pornit scandalul dintre Diana Șoșoacă și echipa Rai Uno. „Am fost cu o echipă de la Rai Uno Italia în calitate de fixer și traducător. La un moment dat, în timpul interviului, a vorbit în engleză inițial, la un moment dat a vrut să traduc și mi-a spus să am grijă cum traduc, pentru că va verifica și că ea știe și engleză și italiană”, a povestit jurnalista Delia Marinescu, martor în dosar.

„Atunci, reportera italiană a întrebat o dacă mă amenință. Și a spus: dacă nu vă convin condițiile, puteți să ieșiți. Ne-am ridicat să ieșim și atunci s-a răzgândit, a încuiat ușa și a chemat poliția, spunând că am intrat peste ea, fără voia ei”, a adăugat jurnalista.

Jurnalista din Italia, atacată de soțul Dianei Șoșoacă

Imagini din interviul Rai Uno cu senatoarea Diana Șoșoacă au apărut între timp în presa din Italia. Jurnaliștii italieni de la La Stampa au surprins și momentele când a sosit poliția și conflictul cu agenții. Potrivit plângerii depuse de jurnalista Lucia Goracci, soţul senatoarei, Dumitru-Silvestru Șoșoacă, a muşcat-o de mână.

Acesta a fost audiat, luni, 13 decembrie, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, unde a ajuns pentru ultraj. Bărbatul a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

author avatar
Andreea Vlad
2.305 afisari

9 COMENTARII

  1. „Jurnalista” ???
    Poza ei face cat o mie de cuvinte.
    Din ce bordel sicilian au pescuit aceasta parasuta bolsevicii de la „La stampa”(ziar comunist italian). Va recomand sa mergeti la stagii de pregatire in Rusia daca vreti sa faceti propaganda si dezinformare de calitate. Pentru aceasta piesa jalnica primiti nota 3 … cu indulgenta.

  2. scandalul a pornit cand ti-a spus sa iesi din casa si in loc sa pleci te uitai ca proasta . asta-i o inscenare la fel de proasta ca si cea facuta de englezi cu romanii traficanti de arme , sau aia cu black cube .

  3. Fmmm de javra imputita!
    Tu in loc sa fii pentru Romania, esti impotriva! Cacacioasa ordinara, te vinzi pe un pachet de tigari!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger