AcasăNewsScandalul continua: Mici din carne de cal intr-un hipermarket din Capitala! Detalii...

Scandalul continua: Mici din carne de cal intr-un hipermarket din Capitala! Detalii incredibile! (VIDEO)

Desi buletinele de analiza ale inspectorilor Directiei Sanitar Veterinare aratau ca in micii din stocul unui hipermarket din Capitala contineau carne de cal, reprezentantii magazinului nu au retras de la vanzare lotul respectiv nici dupa 24 de ore de la primirea rezultatelor!

Stiau ca sunt probleme, dupa ce au primit concluziile testelor, insa au continuat sa vada mici din carne de cal. Potrivit Romania Tv, produsul alimentar aflat in galantare, livrat de o firma din Ploiesti, continea carne de cal, insa acest lucru nu era trecut pe eticheta.

Jurnalistii au contactat reprezentantii hipermarketului, s-au dat drept reprezentantii firmei ploiestene si au aflat ca acestia nu retrasesera lotul nici la 24 de ore de la primirea rezultatelor analizelor.

Iata discutia reporter – manager hipermarket, conform sursei citate:

„Reporter: – Referitor la carnea de mici pe care v-am trimis-o. Am primit buletinul de analiza de la DSV si am inteles ca proba de cal a iesit pozitiva. As vrea sa stiu ce cantitate mai aveti, sa va trimit banii pe ea.

Manager hipermarket: – Nu stiu. Pentru ca trebuie sa initiem retragerea ca sa va pot spune.

R: – A fost retrasa deja sau urmeaza?

M h: – A fost blocata la livrare din depozit ca sa nu se mai livreze in filiala lotul acesta si prin filiala nu stiu, v-am zis. O.K. Atunci facem retragere nationala, da?

R: – Sigur ca da. Sigur.

M h: – Bine.

R: – Considerati ca e periculoasa carnea de cal? Ati avut reclamatii? N-ati patit sa vina clienti nechezand?!

M h: – Din punctul meu de vedere nu este O.K. atata timp cat nu este specificat ca si ingredient”.

author avatar
eNational
436 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger