AcasăNewsScandalul continua la dezbaterea bugetului: Parlamentarii PP-DD au parasit plenul

Scandalul continua la dezbaterea bugetului: Parlamentarii PP-DD au parasit plenul

Parlamentarii PP-DD au parasit in urma cu scurt timp plenul Parlamentului, unde au loc, pentru a doua zi consecutiv, dezbaterile la bugetul de stat pe 2013.

Reprezentantii partidului lui Dan Diaconescu sustin ca la sedinta de plen, condusa de presedintele Camerei Deputatilor, nu ar fi atatia parlamentari USL cat ar fi numarat Valeriu Zvonea. „Am parasit sala pentru a arata ca intre Roberta Anastase si Valeriu Zgonea nu e nicio diferenta. Astazi, de dimineata si pana acum, niciodata n-au fost mai mult de 170 de membri ai Puterii, iar Zgonea a numarat peste 230. E cea mai importanta lege a anului (…) USL-ul se straduie sa creeze acel cvorum”, a sustinut senatorul PP-DD Tudor Barbu, intr-o interventie in direct la RealitateaTV.

In urma cu doar cateva ore, parlamentarii PDL au decis sa parareasca sala de plen, acuzand ca de pe lista de dezbatere au fost scoase o serie de amendamente ale democrat-liberalilor. „Vom reveni in sala in momentul in care este respectat Regulamentul sedintelor comune. (…) Revenim in sala cand toate amendamentele vor fi din nou in lista si le vom discuta. (…) Domnul Rusanu cu de la sine putere a scos din lista amendamentele care aveau ca principala tinta alocarea de fonduri prin cresterea bugetului SGG”, a declarat presedintele PDL, Vasile Blaga.

89 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger