AcasăNewsScandalul „Bâstroe”. Actorul Florin Zamfirescu trage un semnal de alarmă: „Mă tem...

Scandalul „Bâstroe”. Actorul Florin Zamfirescu trage un semnal de alarmă: „Mă tem că România a dispărut”

florin zamfirescuScandalul „Bâstroe”. Actorul Florin Zamfirescu trage un semnal de alarmă: „Mă tem că România a dispărut”

Actorul Florin Zamfirescu intervine în scandalul momentului, cel cu privire la dragarea Canalului Bâstroe. Acesta nu-şi ascunde dezgustul vizavi de faptul că ţara noastră este călcată în picioare tocmai de cei pe care, de-a lungul timpului, i-a ajutat sub diverse forme.

Zamfirescu a punctat cu amărăciune faptul că poporul român nu mai valorează aproape nimic, iar vina pentru acest lucru ar aparţine chiar românilor, care „şi-au pierdut calităţile”.

Actorul Florin Zamfirescu a răbufnit

„Eu sunt şocat că România din ce în ce parcă nu mai exisă, nu mai e luată în seamă, e călcată în picioare. Magazine în ruină, fabrici, case, pământuri nelucrate, e o nenorocire. România e pierdută. Eu mă tem că de fapt România a dispărut. Eu sunt în vârstă, nu mai pot decât să fiu spectator, dar ca spectator aş fi vrut să aplaud. E o ruşine ce se întâmplă acum. Eu cred că era mai linişte când noi aveam vecini URSS-ul. Nu ne luau terenuri, cum să vină ei peste tine?

OMV face ce vrea în România. Cozile noastre de topor au prăduit totul. Noi am stat, am crezut. Unii au furat. S-a furat mult din ţara asta. Ne-au închis în case când cu pandemia ca să poată fura în linişte. Eu mă bucur că sunt bătrân. Noi nu gândim la fel. Singura dată când ne-am unit intr-o singură directie a fost in prima saptamana dupa cutremurul din 1977. Atunci ne-am îmbrăţişat, ne întrebam unii pe alţii ce nevoi avem. Dar uşor, uşor am revenit la anormalitatea noastră de oameni duşmănoşo, bârfitori. Calităţile poporului român au dispărut.

Să vină străinii peste tine şi să-ţi spună că nu ai dreptul la ţara ta? Românul nu a atacat pe nimeni în istorie. Cum să vină ăia să facă un canal în Bâstroe acolo? Nu mai există nici acte semnate, nici acorduri, nu mai există nimic. Lumea e praf si pulbere”, a declarat actorul la Romnia TV.

author avatar
Andreea Vlad
1.493 afisari

17 COMENTARII

  1. Romania e o colonie…21.12.1989 e ultima zi in care Romania a mai fost un stat independent.

    • Dragarea canalelor Bâstroe și Chilia nu are nici-o legătură cu comerțul de cereale ci cu activitățile militare. Este vorba de o nouă poartă deschisă la Marea Neagră prin care se pot perpetra atacuri cu minisubmarine și delfini dresați asupra flotei rusești din Marea Neagră. Justficarea cu comerțul este pentru guvizi. Și care ne expune pe noi pentru că Chilia este o graniță comună.

  2. Bizon cācatule gros , cäcati ca tine nu mai sunt , asa inteligenti , 1976 de pùli sā sùgi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fùt pe nevastā-ta si ma.ta pana imi dau drùmu pe bùrta ei, lù.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pu.la in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas. Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi Sa imi ba.g toata pu.la in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scullam.ent de pe internet, sa ma f.ut in ambasada rusiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actio.narii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bul.an.gii La.che nemanc.ati care ati fost si sunteti niste expirati Jègurilor fùtù-va in gura de déjectii ruse si hoituri perimate sa-i sugéti pùlà lu Zelensky lábàgiilor pedérasti mùisti rusi. Fùtùtzi mortzii mätii si a familiei tale de viermi de cäcát vorbitori de limba romana dar déjectii rusesti imputzite fùtu-va in gura de milogi si trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti. Bag pùla in rassa ta de éxcrement imputit sùgi pùlá zilnic pentru o zama haurista putinista. Romanii sa-si borasca pùllile in gura ta si a familiei tale toata natia romana si Diaspora , fùtu-va in gura de milogi trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti Bizon cācatule gros, 976 de pul.i sā su.gi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fu.t pe nevastā-ta pana imi dau drumu pe burta ei, lu.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pùla in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas. Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi Sa imi ba.g toata pùla in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scùllament de pe internet, sa ma fùt in ambasada rùsiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actionarii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bùlangii La.che nemancati care ati fost si sunteti niste expirati

    Bizon cācatule gros , cäcati ca tine nu mai sunt , asa inteligenti , 1976 de pùli sā sùgi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fùt pe nevastā-ta si ma.ta pana imi dau drùmu pe bùrta ei, lù.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pu.la in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas.

    Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi

    Sa imi ba.g toata pu.la in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scullam.ent de pe internet, sa ma f.ut in ambasada rusiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actio.narii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bul.an.gii La.che nemanc.ati care ati fost si sunteti niste expirati

    Jègurilor fùtù-va in gura de déjectii ruse si hoituri perimate sa-i sugéti pùlà lu Zelensky lábàgiilor pedérasti mùisti rusi.

    Fùtùtzi mortzii mätii si a familiei tale de viermi de cäcát vorbitori de limba romana dar déjectii rusesti imputzite fùtu-va in gura de milogi si trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti. Bag pùla in rassa ta de éxcrement imputit sùgi pùlá zilnic pentru o zama haurista putinista.

    Romanii sa-si borasca pùllile in gura ta si a familiei tale toata natia romana si Diaspora , fùtu-va in gura de milogi trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti
    Bizon cācatule gros, 976 de pul.i sā su.gi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fu.t pe nevastā-ta pana imi dau drumu pe burta ei, lu.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pùla in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas.

    Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi

    Sa imi ba.g toata pùla in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scùllament de pe internet, sa ma fùt in ambasada rùsiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actionarii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bùlangii La.che nemancati care ati fost si sunteti niste expirati

  3. Andreea, bolnavul asta de mai sus v-a regulat pe toate tutele de la national de il publicati ca pe sfintele moaste?Dumnezeule,ce a ajuns presa romaneasca?

  4. Nu mai solicitați lăsarea de mesaje !
    Nu vedeți că scriu toți scelerații ?
    Chiar va face plăcere ?
    Este de_a dreptul rușinos .
    Până la urmă este vorba de demnitatea dvs.

  5. Sper ca dupa ce termina rusii cu ei, pe Bastroe sa pluteasca doar cadavrele raketilor.

  6. Romania a incetat demult sa mai existe ca si stat, totul e numai pe hartie, cu care poti sa te stergi undeva, fiindca dulapul si maciukanezul maidanez vor sa bage colonia esuata de la Bukale in razboi, dar pe persoana fizica 🙂 Adica nici macar nu ii intreaba pe romanasi, bai, voi vreti sa mergeti ca si carne de tun pe acolo, prin cazanul cu smoala din Donbass, unde nu trebuie sa astepti foarte mult ca sa dai coltul, deci e clar de din martie incepe sekuricii cu ochii cam prea albastrii ai ciukanezului sa ii ia cu arkanul de pe strada pe toti idiotii inutili destul de trogloditi incat sa ramana in urma !! Iar ceilalti, cei ne-vaxxinati in cap o sa le faca cu mana, dar mai ales si cu degetul mijlociu de la Budapesta, o sa le faca galerie, ca la meciurile de fotbal !! Ha ha ha 🙂 Bai, acum chiar speram ca criminalii astia tradatori de neam si de colonie esuata semi-bananiera sa ii bage in razboi pe mamaligarii de cobai vaxxinati in cap, fiindca numai astia se vor oferii cu zecile de mii ca si carne de tun, sau macar scuturi umane pentru stapanii lor globalisti amerloci !! Hai, ca nu mai e mult, si cum au prezis si sfintii Parinti, sa vedem ce vine prima data: Marele Cutremur, care o sa faca praf la propriu toata colonia din Bukalistan, incat regimul nazist nu o sa mai aiba cu ce sa participe la razboi, sau destramarea maretului stat roman unitar si indivizibil, fiindca tot sfintii Parinti au prezis ca toti cei care se baga in acest razboi vor fi complet distrusi la finalul ei, iar ceilalti, care vor sta numai pe margine, vor avea parte numai de Foamete !! Asa ca, bai tradatorule de maciuca, scapa numai care poate, vezi sa ai tot timpul slapii la tine, bai hotule ipocrit ordinar 🙂

    • Încă mai trăiește boșorogul asta netalentat de Zamfirescu? Trăiește pesemne în buncărul PSD alături de Iliescu de nu l-a găsit moartea pe-acasă.

  7. Cum puuteti sa lasati mesaje obscene.Cred CA pot fi interzise astfel de mesaje.
    Va discreditati SI Voi CA ziar.

  8. Dupa ce termina rusii cu voi, raketi nenorociti, or sa va pluteasca cadavrele pe canalul Bastroe!

  9. Bine ca l-au adincit, dupa ce ii extermina rusii se va umple canalul Bastroe cu raketi.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger