AcasăNewsScandalul azilelor de bătrâni scapă de sub control. Un patron din Eforie...

Scandalul azilelor de bătrâni scapă de sub control. Un patron din Eforie Nord s-a stropit cu benzină în fața primăriei Constanța

(sursa foto: Facebook/Politia Română)

Patronul unui azil de bătrâni din Eforie Nord a încercat să-și dea foc, joi dimineaţă, în fața primăriei din Constanța. Nu a reuşit să facă asta pentru că a fost oprit la timp.

Un incident șocant a avut loc joi dimineață, în fața primăriei din Constanța, implicând patronul unuia dintre azilurile de bătrâni din Eforie Nord care funcționau fără autorizație.

A ameninţat că se sinucide

Bărbatul cu pricina a făcut amenințări cu privire la intenția sa de a se sinucide prin autoaprindere și chiar s-a stropit cu benzină. Gestul său extrem a declanșat o situație de urgență și au intervenit imediat autoritățile.

La fața locului au fost trimise mai multe echipaje de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență și Poliția. Un agent de poliție a reușit să-l imobilizeze pe bărbat, iar ulterior acesta a fost transportat la secția exterioară de neuropsihiatrie a Spitalului Județean de la Palazu Mare.

Cămine din Eforie şi Constanţa, închise de autorităţi

Două cămine de bătrâni din localitatea Eforie Nord au fost închise de autoritățile constănțene, după ce s-a constatat că funcționau fără autorizații.

Este vorba despre Căminul de bătrâni Sf. Constantin și Elena și un alt cămin care aparține aceluiași patron, cel care a încercat să-şi dea foc.

author avatar
Andreea Vlad
481 afisari

5 COMENTARII

    • Îmi retrag cuvintele. Omul acesta nu lua bani de la stat. Era privat. Și oferea conditii foarte bune, punea pe picioare bătrânii la centru.
      Chiar îmi pare rău de el și de cei care au foat relocați.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger