AcasăNewsSCANDALOS! Sedinta foto incendiara, intr-un salon de spital, printre pacienti! FOTO/ VIDEO

SCANDALOS! Sedinta foto incendiara, intr-un salon de spital, printre pacienti! FOTO/ VIDEO

O tanara a pozat aproape dezbracata, intr-un spital din Vrancea. Autoritatile incearca acum sa stabileasca identitatea „focoasei” care a transformat salonul in studio de videochat.

Nimic nu pare sa fi stat in calea planului fetei de se fotografia aproape dezbracata intr-un salon de spital, nici macar pacientii care erau de fata. Asa ca, „inarmata”cu mai multe perechi de bikini si cateva sutiene si topuri, tanara a incalecat scaunele din incapere, sau s-a tolanit pe paturi in ipostaze incendiare.

Sedinta foto nu a deranjat pe nimeni atat timp cat unii dintre pacienti apar chiar si in poze, iar conducerea spitalului nu a fost anuntata in momentul desfasurarii „sedintei foto”. Filmuletul a fost postat pe internet.

Reprezentantii Directiei de Sanatate Publica din Vrancea desfasoara in prezent o ancheta pentru a stabili cand au fost facute pozele si mai ales, pentru a afla identitatea persoanei respective. Totusi autoritatile competente exclud posibilitatea ca fata sa fi fost o asistenta si iau mai degraba in calcul ideea ca aceasta ar fi fost venita in vizita sau vreo pacienta aflata la finalul perioadei de internare.

 

 

author avatar
Alina Costache
1.507 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger