AcasăNewsSCANDALOS! Procurorii au dreptul sa umble la firfireii romanilor

SCANDALOS! Procurorii au dreptul sa umble la firfireii romanilor

“Modificarile la Codul Penal trebuie sa fie adoptate doar de catre Parlament, altfel este dictatura”, spune Victor Ponta

Cand vine vorba de implementat lucruri anticonstitutionale, tehnoratatii lui Ciolos sunt campioni. Mai nou se cere modificarea Codului Penal pentru ca procurorii sa poata cere bancilor date financiare ale unor terti, fara aprobare judecatoreasca.

“Modificarile la Codul Penal trebuie sa fie adoptate doar de catre Parlament, altfel este dictatura”, spune Victor Ponta

In cazul de mai sus, modificarea incalca flagrant art. 115 alin. 6 din Constitutie care interzice adoptarea de ordonante de urgenta prin care sunt afectate drepturile si libertatile prevazute de Constitutie Dar despre ce este vorba? Bref, Executivul a modificat, prin ordonanta de urgenta circa 150 de articole din Codul Penal si Codul de Procedura Penala. Si mai toate sunt anticonstitutionale. Spre exemplu, una dintre modificari spune ca procurorii ar putea revoca deciziile judecatoresti. Adica, daca un om este declarat, definitiv, nevinovat, procurorul poate revoca decizia, pana cand un complet il va gasi pe bietul cetatean vinovat de ce are el bagat in dosar. Ca sa nu mai spunem ca numai Legislativul ar avea dreptul sa modifice in vreun fel Codul Penal si nicidecum Guvernul Ciolos.

Ponta: “Secta Macovei” gandeste la fel ca ISIS!

Victor Ponta a sesizat miscarea tehnoratatilor lui Ciolos si trage un semnal de alarma pe FacebooK: “in fiecare zi se construieste drumul spre Dictatura!!!”. Iata ce scrie fostul premier: “La propunere doamnei Ministru al Justitiei Raluca Pruna Macovei Capot, prin ORDONANTA DE URGENTA au fost modificate 150 !!!!! de articole din Codul Penal si Codul de Procedura Penala !!!!! Ca sa fie clar: Modificarile au aparut public DUPA adoptare si nu in dezbatere/ deci „pe sest”, cum lucreaza „Guvernul” de obicei; Din cele 150 de modificari multe restrang sau anuleaza drepturi fundamentale ale omului intr-o democratie reflectand inca odata faptul ca „Secta Macovei” gandeste la fel cu ISIS!; Ca simplu deputat in Grupul PSD voi propune sa votam pentru respingerea acestei Ordonante De Guvern odioase!

author avatar
National
238 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger