AcasăNewsScandalos: Desi a luat nota 1,1 la examenul de titularizare, preda economie...

Scandalos: Desi a luat nota 1,1 la examenul de titularizare, preda economie la un liceu de langa Bucuresti!

Desi a luat nota 1,1 la examenul de titularizare, o profesoara din comuna Bolintin-Vale, judetul Giurgiu, preda economie la un liceu de langa Bucuresti. Tanara poate fi descoperita in ipostaze provocatoare pe un cunoscut site de socializare.

Nota 7,85 la examenul de titularizare nu a fost suficient de mare pentru ca suceveanul Andrei Marinescu sa ocupe un post de profesor. In schimb, cel mai slab contracandidat al sau a fost mai norocos.

„Nu mi s-a dat niciun post. Posturile la geografie nu au fost scoase la concurs, desi ele exista. Am aflat ca in orasul Vicovul de Sus, judetul Suceava, la Grupul Scolar Ion Nistor functioneaza bine-mersi cu acte in regula un contracandidat ce a obtinut nota 2,20 la examenul de titularizare„, a spus Andrei Martinescu, potrivit Realitatea TV.

La fel stau lucrurile si in apropierea Capitalei. Ileana Racaru a obtinut doar nota 1,1. Cu siguranta alta ar fi fost nota obtinuta de ea, daca ar fi concurat cu pozele postate pe un site de socializare. Femeia preda la un liceu din Bolintin Vale.

„Mie nu mi se pare ca e bine ca a luat 1,1, dar a luat la concursul de suplinire peste 5 si a fost incadrata”, a spus inspectorul-sef al ISJ Giurgiu, Alexandru Burgui.

author avatar
National
1.863 afisari

1 COMENTARIU

  1. Aceasta fata a fost vanzatoare pana cand au apucat-o ambitiile sa devina „profesoara” desi nu are cunostinte, nici abilitati pentru acest domeniu. Ma intreb cum poate sa predea economie la nivel de liceu cand nu are studii in acest domeniu. Este inadmisibil, dar se intampla in Romania…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger