AcasăNewsScandal uriaș la Spitalul din Târgoviște. „Ce transfuzie cu plasmă vrei tu,...

Scandal uriaș la Spitalul din Târgoviște. „Ce transfuzie cu plasmă vrei tu, că fata ta nu știm dacă mai rezistă”

Un scandal monstru a izbucnit la Spitalul din Târgoviște după ce o femeie în vârstă de 27 de ani a fost trimisă acasă, deși era bolnavă de Covid-19. Rudele tinerei susțin că aceasta a fost internată numai după ce starea ei s-a agravat foarte tare. Mai mult, unul dintre medici ar fi afirmat că pacienta ar muri oricum, indiferent de tratamentul aplicat!

Fiindu-le teamă de vreo tragedie, rudele tinerei au dus-o la spital, știind că aceasta suferă de diabet și obezitate iar acestea ar putea fi fatale în condițiilem infectării cu noul coronavirus.

Mama fetei spune că medicii nu au testat-o şi că au trimis-o acasă cu o reţetă pentru piatră la rinichi.

Reprezentanții spitalului au explicat ce s-a întâmplat

„La cât este de parșivă și de vicleană această boală, este foarte posibil ca de la o stare generală acceptabilă sau foarte bună, în câteva ore să se deterioreze starea unui pacient de o manieră incredibilă”, a spus purtătorul de cuvânt al spitalului, medicul Elena Firoiu, care a precizat că nu știe dacă pacienta a plecat de bunăvoie.

Starea tinerei s-a agravat, iar familia a chemat ambulanţa.

„Vineri au chemat ambulanța pentru că buzele începuseră să se învinețească, starea ei era din ce ce în mai rea, deși i se acorda tratamentul recomandat. Au ajuns la 12 și au internat-o la secția de pneumologie. Când au ajuns, doamna doctor a spus: Tu nu vezi, dragă, că e plină de COVID?”, povestește mătușa fetei.

Rudele femeii acuză pe unul dintre medici că a avut o atitudine lipsită de compasiune și tratamentul a fost aplicat mult prea târziu.

„Doctorița i-a spus mamei că „ce transfuzie cu plasmă vrei tu, că fata ta nu știm dacă rezistă în seara asta ori până mâine dimineața”. Deși se știa de ieri că e pozitivă, nu știu de ce abia astăzi s-a făcut comanda pentru tratamnetul de COVID. Nu se pun în locul mamei, că era singurul copil și are doar 27 de ani. Nu cred că poate exista o suferință mai mare pe acest pământ decât să iți pierzi copilul”, mai spune mătușa fetei, potrivit romaniatv.net

author avatar
Eli Dan Davidescu
265 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger