AcasăNewsScandal uriaș la mall! Agenți de pază bruscați de adolescenți. S-a cerut...

Scandal uriaș la mall! Agenți de pază bruscați de adolescenți. S-a cerut intervenția poliției – VIDEO

scandalScandal uriaș la mall! Agenți de pază bruscați de adolescenți. S-a cerut intervenția poliției - VIDEO

Masca de protecție este obligatorie în toate spațiile publice, dar se pare că nu și pentru un grup de adolescenți din Capitală.

Câțiva tineri au provocat un scandal la intrarea într-un mall din București când li s-a cerut să-și pună masca. Adolescenţii s-au luat la ceartă cu agenţii de pază pentru că aceştia le-au cerut să poarte masca de protecţie.

Scandalagii au început să înjure şi să îi bruscheze pe agenţi, ba chiar una dintre fete l-a scuipat pe unul dintre ei. Depăşiţi de situaţie, agenţii i-au lăsat pe tineri să intre în mall liniştiţi, chiar şi fără mască.

Ulterior, reprezentanţii mall-ului au precizat că a fost nevoie de intervenţia poliţiei, care a scos-o afară pe adolescenta care a provocat scandalul. Cel mai probabil a fost amendată de polițiști.

author avatar
Andreea Vlad
886 afisari

3 COMENTARII

  1. Eu nu cred că au fost amendați. Pt că erau injectați, altfel nu intrau în Mall, tinerilor turbulenți sigur le-au fost găsite circumstanțe atenuante.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Au apărut primele imagini cu bătaia din Parlament. Momentul încăierării dintre deputații Florin Roman şi Dan Vîlceanu – VIDEO

La destul de scurtă vreme după ce s-a aflat despre scandalul din Parlament și despre incidentul violent în care au fost implicați doi foști...

Susținere totală pentru construirea noului Stadion Dinamo: Rareș Hopincă: “Primăria Sectorului 2 se va implica în dezvoltarea infrastructurii pentru sport!”

Candidatul PSD-PNL la Primăria Sectorului 2, Rareș Hopincă, împreună cu premierul, Marcel Ciolacu, președintele COSR, Mihai Covaliu, președintele CS Dinamo, Ionuț Popa, și președintele...
proger