AcasăNewsScandal uriaș într-un magazin din Dolj. Mai mulți oameni, sechestrați!

Scandal uriaș într-un magazin din Dolj. Mai mulți oameni, sechestrați!

magazinScandal uriaș într-un magazin din Dolj. Mai mulți oameni, sechestrați!

Scandal uriaș într-un magazin din Dolj. Mai mulți oameni, sechestrați!Un scandal uriaș a izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă între angajații și clienții unui magazin din județul Dolj. Reprezentantul unității a închis ușa de acces și a fost solicitat ajutorul Poliției.

„Poliţişti din cadrul Sectiei 4 Poliție Rurală Coșoveni au fost sesizaţi, prin apel 112, de o femeie de 37 de ani, cu privire la faptul că, în incinta unui magazin din comuna Teasc, un grup de persoane provoacă scandal, iar angajații au încuiat ușa de acces în magazin, pentru o scurtă perioadă de timp”, au anunțat reprezentanții IPJ Dolj, potrivit news.ro.

Scandalagii nu au mai fost găsiți la magazin. Anchetatorii au stabilit că reprezentanții magazinului, bănuind că persoanele în cauză ar fi încercat să fure produse din magazin, au încuiat ușa de acces în magazin.

Scandalagii, amendați de poliție

Din declarațiile martorilor, s-a iscat un scandal între un bărbat de 32 de ani, care ar fi adresat injurii și amenințări cu acte de violență, și un bărbat de 40 de ani, din Craiova, reprezentant al magazinului.

Individul respectiv a fost sancționat de polițiști pentru provocare de scandal în locuri sau localuri publice cu amendă de 1.000 de lei. De asemenea, bărbatul a fost amendat tot cu 1.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor individuale de protecție.

Totodată, polițiștii au aplicat șapte sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor individuale de protecție, în valoare totală de 7.000 de lei.

author avatar
Andreea Vlad
495 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger