AcasăNewsScandal uriaș în familia milionarului „rege al asfaltului din Banat”. „Prâslea” l-a...

Scandal uriaș în familia milionarului „rege al asfaltului din Banat”. „Prâslea” l-a făcut de râs în toată țara. Ar putea ajunge la închisoare

Fiul celebrului om de afaceri Georgică Cornu, Andrei a fost reținut sâmbătă seară de polițiștii polițiștii de la secția 4 din Timișoara.

El este acuzat că, împreună cu alți patru persoane au furat, în data de 30 iunie, haine de firmă din două mall-uri din Timișoara.

Potrivit anchetatorilor, prima lovitură a fost dată, după ora 18, în magazinul Peek & Cloppenburg din Shopping City Timișoara de unde au furat marfă de 10.000 lei, după care au plecat cu o mașină la Iulius Mall, în magazinul aceleiași firme, de unde au sustras marfă de 4.000 lei.

Ce spun anchetatorii

Polițiștii au anchetat cazul și au făcut cinci percheziții în urma cărora au fost descoperite o parte din bunurile furate.

„La data de 03 iulie a.c., polițiștii Secției 4 au reținut 4 tineri cu vârste cuprinse între 20 și 25 de ani,bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

In fapt, la data de 30 iunie a.c., polițiștii timiseni au fost sesizați cu privire la faptul că după ora 18:00, au fost sustrase mai multe articole vestimentare din doua societăți comerciale de pe raza municipiului Timișoara.

Dintr-o societate comerciala situata in Calea Sagului din municipiu, au fost sustrase articole vestimentare in valoare de 10.000 de lei, iar din cea de-a doua societate situata in Piata Consiliul Europei au fost sustrase articole vestimentare in valoare de 4000 de lei.

În urma investigațiilor efectuate de către polițiștii Secției 4, au fost identificati 2 băieți de 20 de ani și două fete de 24 și 25 de ani,  bănuiți de comiterea faptelor.

Aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș”, transmite IPJ Timiș.

Fiul omului  de afaceri Georgică Cornu a fost eliberat după ce a fost arestat timp de 24 de ore fiind acuzat de furt calificat.

După furt ce mai urmează?

Andrei Cornu este fiul omului de afaceri cunoscut și ca „regale asfaltului din Banat”, Georgică Cornu. Acesta și-a „câștigat” notorietatea de om de afaceri fiind abonat la contracte din bani publici.

Andrei nu este la primul scandal în care atrage atenția presei.

Când era elev la Liceul Lenau din Timișoara a fost filmat în timp ce-și bătea un coleg cu o bâtă. Ulterior, Andrei a postat pe pagina sa de Facebook întâmplarea cu comentariul „cred că nu a mai stat pe fund o săptămână”.

author avatar
Eli Dan Davidescu