AcasăNewsSCANDAL TOTAL ÎN POLITICĂ. Iohannis, atac virulent: Nimeni nu va scăpa de...

SCANDAL TOTAL ÎN POLITICĂ. Iohannis, atac virulent: Nimeni nu va scăpa de brațul legii

După ce Parlamentul a votat preungirea stării de urgență, președintele Klaus Iohannis a lansat  un atac fără precedent la adresa liderilor Opoziției Marcel Ciolacu, Victor Ponta sau Călin Popescu Tăriceanu, cei care au pus sub semnul întrebării prelungirea stării de urgență.

”Trăim o perioadă dificilă care va marca la scară istorică întreaga lume, nu doar România. După ce depășim va trebui să tragem linie și să vedem exact ceea ce nu funcționează. Oamenii politici sunt primii care trebuie să se schimbe și să înțeleagă că așa nu se mai poate. Schimbarea va fi una dificilă pentru că sunt politicieni care se gândesc, chiar și în această perioadă, la beneficii electorale. O majoritate parlamentară votează populist măsuri care n-au nicio sustenabilitate. Este inadmisibil să punem pe umerii generațiilor viitoare factura unor populisme adoptate astăzi. Este inacceptabil și revoltător să-i vedem dând lecții astăzi pe cei care au lăsat spitalele fără resurse, pe cei care au gonit din țară oameni capabili, pe cei care au devastat bugetul de stat. Cum poate fi caracterizat un lider politic care contestă starea de urgență sau unul care își condiționează votul de măsuri imposibil de pus în practică”, a spus Klaus Iohannis.

De asemenea, șeful statului a punctat faptul că „ nimeni dintre cei care au făcut nereguli NU trebuie să stea liniștiți crezând că va scăpa de brațul legii”.

author avatar
A.P. Redactor
4.525 afisari

15 COMENTARII

    • Bai curvistina ,poti sa dai limbi la fatalaul tau cat poftesti Stim cu toti ca sunteti niste curve limberala criminale Ai tai inaintasi au ucis cu sange rece tarani ,11000 pentru ca voi sa va umpleti burdihanele cu rahat Stim ca esti mancurt nu mai repeta peste tot ,dar du te naibii acolo in Transnistria ta si ia l si pe homalaul vostru incendiatorul de la Colectiv cel pus acolo de servicii cel care se harjonea cu SEFUL paznicilor Pohontu prin camere de hotel Ia l si pe maimutza Sika mandolina si pe babuina turcana si pe Tataru vostru hot din cota SANATATII Ia l si pe Catzu drogatu si pe alinutza combinatoarea si pe Costache cu CVul umflatIa i pe toti si mergeti drept inNistru unde i apa mai adanca Lasati Romania in pace ,lasatii pe romani in pace !

      • Sunt curvistina nazisto-stalinista -curistina Kostyuska Sugiuk din Tiraspol , dau cu mociu la subsolul Seminarului din str. Manoilov nr 42 si execut baietilor cu ochi albastri menuete de nu ma uita la flautul zbarlit cu gusa . Am instructiuni clare sa-l pup in cur apasat pe domnul Presedinte Iohannis , Raionul Tiraspol ma recompenseaza cu medalia ” Taiat Frunze la Caini ”. Ca bonus din partea conducerii , am asigurat si un sac sanitar pentru odihna la groapa comuna sapata pe maidanul din Rabnita , astept corona sa ma duca langa tatuka Stalin !

    • Bă cum sa spui ca esti romanul patriot, cand tu ai vândut o pana si pe ma-ta, impreuna cu bunici cu tot? Cum o zdreanță de om, ce pentru un euro o ia si in portbagaj, vine si spune ca este patriot? Ba creatura hidoasa, patriot înseamnă sa iubesti glia asta pe care calci, nu Sao vinzi, nu sa o otrovesti. Patriot înseamnă sa iti iubesti aproapele, nu sa l vinzi, nu sa l faci sclav, nu sa iljignesti. Tu nu esti decat o hiena disperata de bani, ce calcă pe cadavre

  1. Esti de aproape cinci ani presedinte,ce ai facut pentru a revitaliza Romania ? Nu esti nici popa sa canti in Biserica ,nu te-a pus nimeni la sapa,nici in mina nu ai lucrat ! Misiunea dumneavoastra a fost sa aduceti prosperitatea Romaniei.O tineti intruna de cinci ani cu guvernul meu parlamentul meu! In acest sens toata aceasta perioada a fost una de cronica carcotasilor fara nici un rod !Si acum in plina criza o tineti tot asa,spune public ce ai facut nu numai sa dai din gura ! Deja lumea a inceput sa se sature si sa regrete.Urcati pe sine pentru ca de prea mult timp deraiati !

  2. Corect,conform Legii.Gura pacatosului,adevar graieste.Dar primul care ar trebui SA DEA SOCOTEALA IN FATA LEGII,ar trebui sa dea si exemplu,ar trebui sa fie chiar HOTUL de case cu acte false,cu 45 Dosare penale la activ,record mondial pt. un presdinte in Istoria omenirii.Demn de Cartea Recodurilor.Nu-i asa maestre Ciolhanis ? Sau cum facusi de trecusi pe sest Muzeul Brukental si numeroase alte propietati din patrimoniul Statului Roman,in propietatea unei Organizatii,mostenitoare a Oganizatiei Naziste GDG,interzisa prin Lege in toata Lumea inca din anul 1945,urmare Conmferintei dela Yalta ? Nu prin incalcarea Legii ?

    • Ca sa te fac zob , afla despre mine ca am reusit sa ma pup in cur uitandu/ma in oglinda , sunt un mare contorsionist , imagineaza-ti ce figuri execut sub masa cand sunt chemat la Raion . Fac exercitii de mimica , imi masez falcile si pomadez berechet cretu cu vaselina de tanc ….! Ce pumni merit , am devenit un hoit stalinist !

  3. Dupa ce trece pandemia asta trebue facut ceva pentru ca un hot si un bandit demn de cartea recordurilor pune bete n roate democratiei din Romania ,minimalizeaza rolul institutiilor statului alese democratic si scoate in fata un gowerner nelegitim si plin de hoti Trebue facut ceva neaparat pentru ca un hot de case si traficant de copii (nu doar 4 ci de ordinul zecilor)si un falsificator de acte vrea sa traga tara in prapastie

    • Dupa ce trece pandemia asta trebu(i?)e facut ceva ca un hot si un bandit de cartea recordurilor ca mine sa fie luat de meletia Tiraspol , am sa arat acte originale ca sunt oligofren si poate scap cu o reinternare la ospiciul Tiraspol , casuta noastra draga a mancurtilor stalinisti spalati pe creier !

  4. Acest hotoman,traficant de copii,ii arata cu degetul si-i ameninta indignat pe altii fara sa conmcretizeze,face pe imaculatul,dupa ce „procurorii mei” I-au manarit vreo zeci de Dosare penale bagate sub pres.Ia zi prea cinstitule,cand ai de gand sa dai inapoi statului cei 360.000 Euro furati,chirii necuvenite ?Ca sa fie „bani de pensii si salarii”.”Casuta dela Miami,tot cu bani de meditatii?I-ai meditat pe austriecii jefuitori de paduri dela Schweinhover ? Copii n-ai fost in stare sa ai.Pentru ce atata lacomie ?

    • Terminati-va cu asemenea cuvinte voi credeti ca poporul roman este oligofren si ii injectati voi opiniile voastre ca sa va pastrati in continuare privilegiile ???….
      Oameni inteleg mai mult decit credeti….

  5. Sunt si oameni care inteleg.Dar ce te faci cu turma celor milioane de tantalai care nu stiu pe ce lume traiesc,si care l-au votat nestiind adevarul despre aceasta catastrofa plantata,cocotata la varful statului.Si care acum,dupa ce securistii ” mei ‘,I-au urcat sacii in caruta,ameninta : lasa ca pun eu seaua pe voi. E?

  6. sa bagi a doua transa de carantina cu discursul ca nu s a stins pandemia la nivel mondial cum sa nu ne duca carmaciul direct in bezna crizei economice crunte !!!!!!!si a vazut visul razboiului cu cineva care e de talie mondiala ,un virus!!!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger