AcasăNewsScandal si pumni intr-un club din Predeal

Scandal si pumni intr-un club din Predeal

UPDATE – Fiul cel mare al lui Adrian Nastase, Andrei, dar si Alexandru Erbasu s-ar fi aflat in clubul respectiv, in momentul izbucnirii scandalului, potrivit ziare.com.

Petrecere intrerupta de un scandal, intr-un club din Predeal. Pe fondul aglomeratiei din local, dar si al consumului de bauturi alcoolice, doi tineri s-au luat la bataie.

Conflictul iscat in clubul din Predeal s-a produs noaptea trecuta, in jurul orei doua. Dupa mai multe schimburi de replici, cei doi barbati -unul in varsta de 37 de ani si altul de 28 de ani – s-au luat la bataie, potrivit Adevarul. In urma altercatiei, barbatul in varsta de 28 de ani a primit un pumn in fata.

Vazand ca scandalul capata proportii, martorii au sunat la 112. Politistii au descoperit ca agresorul avea la el un cutit, asa ca tanarul este cercetat pentru port ilegal de arma alba in locuri publice. „Politistii au intocmit acte premergatoare sub aspectul savarsirii infractiunii de port ilegal de arma alba in locurile publice, (…) iar incadrarea juridica a agresiunii fizice urmeaza a fi stabilita in functie de starea de sanatate a victimei”, a declarat comisarul sef Liviu Naghi, purtatorul de cuvant al Politiei Brasov.

Din primele cercetari, oamenii legii au stabilit ca scandalul ar fi pornit pe fondul consumului de alcool, dar si a aglomeratiei din clubul respectiv.

286 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger