AcasăNewsScandal si focuri de arma in fata unui liceu! Un copil de...

Scandal si focuri de arma in fata unui liceu! Un copil de doi ani, in stare de soc

Scandal si focuri de arma in fata unui liceu din Alexandria. Un barbat a tras mai multe focuri de arma intr-o masina, incidentul pornind de la cearta dintre doua femei, care ulterior si-au chemat sotii in ajutor.

Un barbat din Alexandria a tras mai multe focuri de arma intr-o masina in care se aflau doi oameni si copilul lor in varsta de doi ani care acum este in stare de soc. Scandalul a pornit de la o cearta intre doua femei care si-au chemat sotii in ajutor, iar unul dintre ei a venit cu arma, incidental avand loc in fata Liceului Tehnologic nr. 1 din Alexandria.

Cele doua femeie sunt colege la seral si conflictul intre ele a izbucnit in timpul orelor, iar dupa ce s-au injurat si amenintat reciproc, acestea si-au chemat in ajutor partenerii de viata. Barbatii au venit imediat la scoala, unul cu un taxi, celalalt cu masina personala si s-au intalnit chiar in fata unitatii de invatamant. Furios, unul dintre ei a tras mai mute focuri de arma cu un pistol cu bile in masina in care se aflau trei persoane: colega sotiei sale, sotul acesteia si copilul lor de numai de doi ani.

Gloantele au spart unul dintre geamurile autoturismului, iar micutul care se afla pe bancheta din spate a masinii a suferit un soc foarte mare. Oamenii legii, sositi la fata locului, au incercat sa calmeze spiritele, atacatorul alegandu-se cu dosar penal.

Sursa: romaniatv.net

author avatar
Alina Costache
179 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger