AcasăNewsSCANDAL sexual la o scoala din Constanta! Fapta este ORIBILA!

SCANDAL sexual la o scoala din Constanta! Fapta este ORIBILA!

Scandalurile sexuale din scolile romanesti par sa nu se mai opreasca. De aceasta data, fapta este strigatoare la cer. Un copil de sapte ani a fost violat de un coleg mai mare.

Politia a demarat o ancheta pentru a stabili cu exactitate cum s-a intamplat tragedia. Un baiat din localitatea Rasova, judetul Constanta, a fost violat de un coleg din clasa a VII-a, in toaleta scolii.

Fapta ingrozitoare s-ar fi intamplat luni, dar parintii victimei au aflat totul o zi mai tarziu. Baietelul a mers la medicul legist pentru a i se face control. Elevul din clasa a VII-a va fi cercetat pentru viol, dar din cauza varstei pe care o are, 13 ani, nu va putea fi cercetat penal.

Se pare ca cei doi s-au certat intr-o pauza, iar copilul l-ar fi injurat pe colegul mai mare. Cateva ore mai tarziu, acesta din urma l-a abuzat sexual, arata Observatorul de Constanta.

Directorului institutiei de invatamant din Rasova, Catalin Lucian Iancu, spune ca elevul din clasa I provine dintr-o familie modesta, iar cel mai mare locuieste cu bunicii. El a tinut sa adauge ca in primul semestru Consiliul Profesoral a decis sa ii scada nota la purtare elevului din clasa a VII-a de la nota 9 la 8, arata Ziua Constanta.ro.

author avatar
Anca Murgoci
606 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger