AcasăNewsScandal sexual la Cluj: profesorul Parpucea cu chilotii in vine (VIDEO)

Scandal sexual la Cluj: profesorul Parpucea cu chilotii in vine (VIDEO)

Ilie Parpucea

Profesorul Ilie Parpucea de la Facultatea de Stiinte Economice din Universitatea Babes Bolyai din Cluj a fost filmat de o studenta in timp dezbracandu-se si propunandu-i sa-i dea licenta in schimbul unei partide de sex.

Ilie Parpucea

Studenta este dusa de profesorul Parpucea intr-o asa-zisa „camera a profesorilor” din camin, unde incepe sa se dezbrace. Camera ascunsa a studentei il suprinde pe profesor in chiloti, spunandu-i nerabdator: „Hai, dezbraca-te… hai, ce facem?… hai, ca nu avem timp!”

Studenta, multumita insa cu imaginile surprinse, il lasa pe Parpucea cu buzele umflate si iese din camera. Fata, care picase pana atunci de cinci ori examenul, il vizitase anterior pe Ilie Parpucea, in varsta de 61 de ani, profesor doctor in statistica si matematica, in biroul acestuia, de asemenea dotata cu o camera ascunsa.

„Eu vreau sa iau examenul, sa mai ajutai, sa-mi explicati”, ii spune studenta. La a doua intalnire, in acelasi birou si tot filmata, Parpucea ii propune direct: „Iulia, rezolvam azi, nu?” „In camin?” „Da, am o camera a profesorilor, nu-i problema!”, explica profesorul Parpucea. „Si ne vedem acolo peste 15 minute”, adauga el.

Punerea in scena a studentei este evidenta. Ea a folosit camera ascunsa la toate intalnirile. Nu e exclusa nici o provocare a fetei, disperata ca picase de cinci ori examenul, si bazandu-se pe renumele de berbant pe care Parpucea il avea in Facultate. Varstnicul amorez a inteles prea tarziu in ce cursa a picat: „Eu m-am angrenat in provocarea ei. Nu trebuia, asa este, nu va contrazic. Spre rusinea mea, asta este. Imi pare rau, sigur ca imi pare rau. Uite ca sunt om batran si pic in prostii de genul asta!”.

Indiferent insa de regie, comportamentul de satir pensionat al lui Parpucea este incalificabil. Si cu atat mai putin compatibil cu statutul de dascal. Conducerea Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor din cadrul UBB Cluj-Napoca a iniţiat procedura de excludere din universitate a profesorului Ilie Parpucea pentru „comportament inadmisibil şi reprobabil”.

[podcast format=”video”]https://www.national.ro/wp-content/uploads/2011/06/pro.flv[/podcast]

author avatar
A.P. Redactor
6.732 afisari

12 COMENTARII

  1. Asa, si? Ce e nou? Nu stie toata lumea cum promoveaza unele studente dotate fizic? Se intampla PESTE TOT.

  2. NU e vorba despre Facultatea de Stiinte Politice, asa cum eronat scrie in sapou!!! Va rog sa corectati!!!

  3. Sora mea a fost intr-o situatie similara cu un lector de la aceeasi catedra de STATISTICĂ-PREVIZIUNI-MATEMATICĂ (din care face parte si PARPUCEA) din cadrul FSEGA Cluj-Napoca… Dupa ce a picat de doua ori examenul de Statistica s-a dus sa vorbeasca direct cu Lectorul DRAGOS CRISTIAN MIHAI care era profesor de curs pentru a cere lamuriri si explicatii asupra unor modele de exercitii si probleme pentru examen… a primit-o in biroul sau… i-a explicat cateva lucruri iar la sfarsit a inceput s-o intrebe de unde este – i-a spus ca arata foarte bine si ca ar vrea sa o sarute pentru ca „prezenta ta ma incita foarte tare” (cuvintele lui)… probabil ca daca sora mea nu ar fi iesit imediat lucrurile ar fi mers mai departe… Acest lector e un alt „specimen” care ar trebui sa dispara din acea Facultate… abia astept sa ma intorc in tara sa-i aplic o abatere medie patratica la dintii din fata ‘domnului’ LECT. CRISTIAN DRAGOS…

  4. pai, bine, ma, tu nu inveti, nu te pregatesti si te duci la profesor sa il rogi sa te ajute sa treci examenul si el ce sa inteleaga daca el stie ca examenul se trece doar daca inveti. cum adica sa te ajute??? „dom`profesor, stiti, nu am invatat, dar vreau sa trec examenul” . e numai el de vina sau esti si tu??

  5. esti la facultate=> ai peste 18 ani=> esti majora => esti responsabila de tine si de ce scoti pe gura!!!

  6. Tin sa te contrazic am facut cu domul Dragos Cristian si nu e deloc asa cum spui daca am invatat cat de cat mi-am luat exaemnu’ ….hai totusi sa nu ne gasim o scuza..

  7. DIn pacate eu abia acum am aflat stirea… sincer ma indoiesc de factul ca „domnul” Parpucea a fost provocat. Eu am repetat un an din cauza lui… pt ca nu am vrut sa ma culc cu el. Acum 9 ani. Inca de atunci avea faima… si ii placeau tinerele cu ochi albastrii… Eram 3 fete in an care am avut probleme cu el… toate cu ochii albatrii… si nu toate „manechine”. Bravo studentei pentru curaj.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger