AcasăNewsScandal sexual la ASE! Mai mulți studenți au lansat acuzații grave la...

Scandal sexual la ASE! Mai mulți studenți au lansat acuzații grave la adresa unui profesor / Poziția rectorului

ASEScandal sexual la ASE! Mai mulți studenți au lansat acuzații grave la adresa unui profesor / Poziția rectorului

Mai multe studente și studenți au lansat acuzații grave de discriminare, hărțuire sexuală și șantaj sexual la adresa unuia dintre cei mai cunoscuți profesori ai Academiei de Studii Economice.

Profesorul universitar este acuzat că ”șantajează studentele frumoase pentru ca acestea să întrețină relații sexuale cu el, altfel le va pica la examen PE NEDREPT”, notează Gândul.

Profesorul ar fi făcut avansuri sexuale studentelor

Mai mult, acesta este acuzat și că nu realizează ”comportamentul agresiv” de care dă dovadă, în ultimă instanță fiind vorba despre o ”faptă antisocială”.

„Acest profesor universitar are un comportament cu totul neadecvat, nedemn de un dascăl. Dă studenții afară din ore, pe motive puerile, îi notează după bunul plac și, în plus de asta, șantajează studentele. Respectiv le amenință că dacă nu întrețin relații sexuale cu el sau dacă nu trec pe la el prin birou, atunci nu vor trece examenele. Paradoxal, mesajele destinate fetelor sunt transmise chiar de pe adresa de e-mail a platformei instituționale a ASE sau pe WhatsApp.

Profesorul universitar are un comportament agresiv și, efectiv, fug femeile de el. Din păcate, deși este dascăl, dânsul nu are imaginea de ansamblu a consecințelor faptelor sale reprobabile. Permanentizează o poziție superioară ostentativă în relația cu studentele și profită de asta. Faptul că transmite aceste mesaje și în scris, nu doar telefonic, arată că nu înțelege că tot ceea ce face este o faptă antisocială.

Din păcate, profesorul face lucruri asemănătoare și cu studenții, nu numai cu studentele, dar la un al nivel. Un exemplu de discriminare: pe băieți îi dă afară de la ore dacă au tatuaje. Asemenea oameni, cu un astfel de comportament, ar trebui cumva cenzurați. Mai mulți studenți au făcut plângere la conducerea ASE și nu s-a luat nicio măsură împotriva profesorului. De ce nu se face nimic? Trebuie tras, neapărat, un semnal de alarmă”, avertizează sursele Gândul.

Ce reacție a avut rectoratul

Directorul de marketing și comunicare la Academia de Studii Economice din București a transmis că a fost demarată o anchetă internă.

„În legătură cu solicitarea redacției Gândul, permiteți-ne să vă asigurăm că aceasta se bucură de toată atenția cuvenită din partea Conducerii ASE, că a fost demarată și se află în curs de desfășurare cercetarea aspectelor sesizate și că ASE va pune la dispoziția redacției Gândul răspunsul, imediat ce va fi finalizat demersul în derulare”, a transmis conf. univ. dr. Florina Mohanu, director de marketing și comunicare la ASE.

author avatar
Andreea Vlad
1.699 afisari

7 COMENTARII

  1. Pe altii presa ii face de porc, vinovati, nevinovati ( uneori sunt minori), numele lor este facut public.
    „Domnul” acesta de ce nu are nume” de presa”?
    Acum cateva zile am vazut la tv o tentativa de omor.Unul s-a suit cu masina pe autoturismul nevestei cu copilul inauntru.Nici un nume in presa….

  2. A spune ca e „scandal sexual la ASE” e ca si cum ai zice ca a iesit „scandal sexual” la Bordel. Scandal sexual la Bordel nu e decit in cazul in care clientul vrea pe gratis. Cel mai probabil e ca „studentele frumoase” nu au fost multumite de nota primita…

    Pentru Procuratura: Va rog sa-mi faceti dosar pemal, curvelor!

    • asta inseamna sa fii contabila…..pui contor la fofoloanca…si adaugi T V A la fiecare numar…FARA NUMAR FARA NUMAR DILAILAAAAA

  3. Unele comentarii sunt răutăcioase și misogine.
    Problema aceasta chiar exista și este foarte gravă.
    “ Hărțuirea sexuală este comportamentul prin care victima este determinată să ofere favoruri sexuale, de obicei la locul de muncă, prin intimidare, amenințare sau constrângere, făptuitorul abuzând de funcția sau puterea sa pentru a-și atinge scopurile. Aceasta poate leza demnitatea sau crea un mediu de lucru ostil, umilitor și jignitor.[1] Din acest punct de vedere, hărțuitorul se manifestă ca un agresor, iar persoana hărțuită, ca victimă.[1]”
    Din păcate conducerea ASE închide ochii și ascunde gunoiul sub preș .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger