AcasăNewsScandal sexual cu minori la Alba. Sunt implicați un primar și un...

Scandal sexual cu minori la Alba. Sunt implicați un primar și un polițist / Bărbații au fost filmați la un bordel clandestin

politistVrăjitoarele din Dămăroaia, călcate de mascați. O persoană a fost păgubită de 20.000 de euro

Un fostul primar din județul Alba, un fost polițist și un antrenor de fotbal au fost ridicați de DIICOT într-un dosar de proxenetism.

Este vorba despre perchezițiile de miercuri dimineață, acțiuni de amploare ce vizează destructurarea unor grupări infracționale specializate în trafic de droguri, trafic de minori și persoane, exploatarea persoanelor vulnerabile, trafic de migranți. Perchezițiile au avut loc în toată țara.

Bărbații au întreținut relații intime cu minore

Fostul primar din Abrud Nicolae Simina și fostul polițist ar fi avut relații intime cu tinere care ar fi fost plasate către cei doi de către bărbatul care ar fi și antrenor de fotbal. Unele tinere ar fi fost minore, iar acest lucru intră sub incidența traficului de minori.

Din cercetări a reieșit faptul că materiale pornografice cu minore ar fi fost produse, stocate și transmise, prin intermediul unor sisteme informatice, de către persoanele bănuite, domiciliate în județul Alba, în special în unele localități din zona Munților Apuseni.

Proxenetul a improvizat un bordel

Potrivit anchetatorilor, proxenetul ar fi improvizat un bordel și ar fi obținut foloase materiale de pe urma practicării prostituției de către 11 femei, dintre care 4 minore, cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani.

În camerele stabilimentului erau montate camere video, iar în referatul procurorilor se spune că „la serviciile minorelor care practicau prostituția, ar fi apelat cel puțin cinci persoane bănuite, cu privire la care există bănuiala rezonabilă că ar fi fost înregistrate video”.

author avatar
Andreea Vlad
559 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger