AcasăNewsScandal pe o stradă din Capitală! Tânăr de 23 de ani, înjunghiat

Scandal pe o stradă din Capitală! Tânăr de 23 de ani, înjunghiat

sursa foto: Facebook/Poliția Capitalei

Incident grav, luni seară, 11 decembrie, pe o stradă din Capitală. Un tânăr de 23 de ani a ajuns la spital, după ce a fost înjunghiat în timpul unei altercații. În scandal ar fi fost implicate mai multe persoane. Au fost sesizați oamenii legii și s-au început cercetările pentru a se stabili de la ce a pornit conflictul.

Un tânăr de 23 de ani a fost înjunghiat, luni seară, în timpul unui scandal care a avut loc pe o stradă din Sectorul 4 al Capitalei.

Scandal între mai multe persoane

Din primele informații, sesizarea la poliție, prin numărul unic de urgență 112, a venit în jurul orei 19.

„La data de 11 decembrie 2023, în jurul orei 19.00, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 15 a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe o stradă din Sectorul 4, ar fi avut loc o altercaţie între mai multe persoane, în urma căreia, un bărbat, în vârstă de 23 de ani, ar fi fost agresat cu un obiect tăietor-înţepător”, a transmis, luni seară, Poliţia Capitalei.

Victima, transportată la spital

La fața locului au mers de urgență atât oameni ai legii din cadrul Secţiei 15, cât şi un echipaj de prim-ajutor. Tânărul a fost preluat și dus la spital, pentru a primi îngrijirile medicale de care avea nevoie.

Victima a fost transportată la o unitate spitalicească, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri-DGPMB”, a mai precizat sursa citată, conform news.ro.

Oamenii legii urmează să stabilească, în cadrul cercetărilor ce se fac în acest caz, atât motivul care a dus la izbucnirea conflictului, cât și toate persoanele implicate.

author avatar
Andrei Coman
303 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger