AcasăNewsScandal pe certificatul medico-legal al Roxanei Donisan! Cum a murit, de fapt,...

Scandal pe certificatul medico-legal al Roxanei Donisan! Cum a murit, de fapt, românca. În document nu este menționat niciun rechin

roxana donisanScandal pe certificatul medico-legal al Roxanei Donisan! Cum a murit, de fapt, românca. În document nu este menționat niciun rechin

Sicriul cu trupul neînsuflețit al sucevencei ucise de rechin într-o stațiune din Egipt a ajuns sâmbătă în țară, femeia urmând a fi înmormântată luni, în orașul natal.

Trupul fără viață al Roxanei Donisan a ajuns târziu în România, asta pentru că abia i s-a făcut autopsia cadavrului pentru a se stabili ce s-a întâmplat de fapt.

Ce scrie în certificatul de deces al Roxanei, românca sfâșiată de rechin în Egipt

Potrivit Libertatea.ro, se pare că în certificatul de deces al româncei nu scrie nicăieri că aceasta a fost ucisă de un rechin, ci doar se notează că moartea a survenit în urma pierderii de sânge ca urmare a unui incident cu un animal, fără a se specifica că despre un rechin era vorba.

„Moartea a survenit în urma pierderii sângelui şi a scăderii presiunii sângelui ca urmare a unui incident cu un animal”, potrivit Libertatea, care a luat legătura cu Nour El Din Farid, activist de mediu al Asociaţiei pentru Protecţia şi Conservarea Mediului în Hurghada (HEPCA), organizaţie care a colaborat cu guvernatorul Regiunii Mării Roşii pentru a cerceta incidentul din stațiunea Sahl Hasheesh.

Roxana Donisan se afla în vacanță în Egipt, acolo unde îi plăcea foarte mult să călătorească și unde se bucura și de scufundări. Femeia era de-a dreptul îndrăgostită de Hurghada, locul în care de altfel și-a găsit și sfârșitul.

Familia a aflat de la televizor de moartea ei

Familia sa spune că a aflat de moartea româncei de la televizor, atunci când presa a anunțat că o femeie de origină româncă a decedat în Egipt fiind mușcată de un rechin, asta după ce și o altă femeie fusese omorătă în același mod.

Potrivit experților, se pare că e vorba despre unul dintre cei mai rapizi rechini din lume, iar ceea ce a provocat apariția acestora aproape de mal a fost faptul că de curând s-a vărsat în mare un vas cu sute de oi, iar acest lucru a ademenit rechinii.

author avatar
Andreea Vlad
795 afisari

2 COMENTARII

  1. „ca urmare a unui incident cu un animal”
    -or fi fost mai multi?
    -e o mushamalizare?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger