AcasăNewsScandal pe averea lui Sergiu Nicolaescu: Sora regizorului cere ANULAREA TESTAMENTULUI!

Scandal pe averea lui Sergiu Nicolaescu: Sora regizorului cere ANULAREA TESTAMENTULUI!

Sora lui Sergiu Nicolaescu, Iolanda Nicolaescu, cere ca testamentul regizoruluisa nu fie pus in aplicare, aceasta sustinand ca ceva este in neregula, dat fiind ca fratele ei nu i-a lasat nimic mostenire, desi ei doi aveau o relatie foarte apropiata.

Sora regizorului contesta veridicitatea testamentului lasat de Sergiu Nicolaescu, care ar fi trecut-o ca unica mostenitoare pe sotia sa, Dana.

„Urmare a admiterii capatului principal de cerere, rog sa dispuneti anularea certificatului de mostenitor emis in favoarea paratei Nicolaescu Georgeta Daniela, in baza testamentului anterior revocat. Motivul: intrucat parata a ajuns sa aiba o atitudine rauvoitoare la adresa subsemnatei, reducandu-mi ajutorul banesc ce-mi asigura necesarul de alimente si medicamente de care beneficiam in timpul vietii fratelui meu, am hotarat sa demarez procedurile notariale in vederea dezbaterii succesiunii de pe urma fratelui meu”, se arata in cererea de chemare in judecata, depusa de Iolanda Nicolaescu.

De asemenea,  sora regizorului sustine ca Sergiu Nicolaescu, decedat la inceputul acestui an, la varsta de 82 de ani, nu a vrut sa fie incinerat ci ar fi vrut să fie inmormantat crestineste, citeaza realitatea.ro.

Regizorul a lasat in urma o avere destul de mare. Potrivit ultimei sale declaratii de avere, Nicolaescu detinea o casa de vacanta in localitatea 2 Mai, doua apartamente de lux in Bucuresti, doua terenuri intravilane si 13 conturi bancare ce insumează aproape 400.000 de euro. La acestea se adauga drepturile de autor de pe urma difuzarii filmelor sale.

author avatar
Alina Costache
351 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger