AcasăSCANDAL MONSTRU la MasterChef: "Esti hapsana de bani, nenorocesti copilul!"

SCANDAL MONSTRU la MasterChef: „Esti hapsana de bani, nenorocesti copilul!”

Apoape ca nu este editie MasterChef fara macar un scandal, de aceasta data protagonistele conflictului fiind doua concurente, Ana – care este insarcinata si Maria Pop – acuzata ca ar fi inceput cearta.

Desi mai are putin si naste, ceilalti concurenti nu au menajat-o deloc pe Ana, concurenta afirmand chiar ca, in ultima perioada, colegii ar fi fost destul de duri cu ea.

„Ultimele zile in casa au fost oribile. M-au certat ca imi pun viata in pericol, ca eu am nevoie mereu de apa si lamaie… Pur si simplu mi-a zis asa niste lucruri oribile, de bebelus. ‘Tu esti lacoma si hapsana de bani si nenorocesti copilul’. Mi-a zis la final ca ‘Doamne Fereste’, dar ca are gura spurcata si ca ce spune se indeplineste… N-aveti idee ce mi-a spus, numai de malformatii si de copii bolnavi si n-am putut dormi toata noaptea. Mi-a batut nebuneste inima”, a povestit Ana, printre lacrimi, referindu-se la colega sa Maria Pop, concurenta la MasterChef.

Pop, in schimb, sustine ca este acuzata fara motiv si ca nu a folosit sub nicio forma acele cuvinte: „E foarte ciudata Ana…e rautacioasa. Imi pune in carca lucruri pe care nu le-am spus”.

Cu toate astea, Maria recunoaste ca a facut cateva remarci legat de faptul ca Ana isi risca viata si o pune in periol si pe cea a fatului, spunandu-i ca niciun ban nu o mai ajuta daca va avea ghinionul sa afecteze sanatatea micutului.

author avatar
Alina Costache
1.084 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger