AcasăNewsSCANDAL MONSTRU, in direct la Capatos: “Du-te-n M****I MA-TII!" Au fost chemati...

SCANDAL MONSTRU, in direct la Capatos: “Du-te-n M****I MA-TII!” Au fost chemati BODYGUARZII!

Acuzat de Anca Carcu, PRM-ista cu cei mai mari sani, ca ar fi incercat sa o violeze, Corneliu Vadim Tudor aproape ca s-a napustit asupra ei cand a vazut-o pe aceasta in platoul emisiunii lui Capatos.

Un scandal de proportii a luat nastere in momentul in care PRM-ista l-a acuzat pe Vadim ca a incercat sa o violeze, astfel ca europarlamentarul a mers in studioul emisiunii “Un show pacatos” pentru a demonta acuzatiile. „Jur, cu mana pe Biblie, ca nu am violat pe nimeni. E o diversiune. Ea e o prostituata, presta la benzinarie. Sta pe banii unui consilier prezindential”, a declarat Vadim.

Lucrurile au luat, insa, o turnura neasteptata in momentul in care Anca a intrat in platou. „Ce e asta? Rog garzile mele sa intre sa o scoata afara! Du-te-n m****i ma-tii de c**a! Te-a trimis SRI-ul aici?”, a izbucnit politicianul.

Bodyguarzii lui Vadim au fost foarte prompti,  in acest timp politicianul injurand ca la usa cortului, iar producatorii au bagat imediat publicitate, timp in care Anca a fost scoasa din platou iar europarlamentarul s-a mai linistit.

„Anca se afla in alt studio, la cativa kilometri distanta, cablata, pentru a interveni prin telefon. Intre timp, ea a s-a razgandit si a venit pana aici. Vazand-o cablata si aranjata cei de aici au lasat-o sa treaca, crezand ca asa trebuie”, a incercat Capatos sa explice prezenta brunetei in platoul emisiunii „Un show pacatos”.

Citeste si:

ACUZATII GRAVE! Sexy PRM-ista: “E adevarat, VADIM a incercat sa ma VIOLEZE”

author avatar
Alina Costache