AcasăNewsScandal mare! Bahmu a fost sechestrata in sediul Etno TV!

Scandal mare! Bahmu a fost sechestrata in sediul Etno TV!

Adriana Bahmuteanu a chemat politia, dupa ce nu a mai fost lasata de bodyguarzii de la Etno TV sa paraseasca sediul postului.

Vedeta se dusese la Etno TV sa isi preia atributiile de actionar majoritar.  Ea nu a fost lasata sa intre in birou de catre secretarele care motivau ca nu gasesc cheia. Cand a vrut sa paraseasca cladirea, Bahmu a fost impiedicata de bodyguarzi. Speriata si cu lacrimi in ochi, femeia a cerut ajutorul fortelor de ordine. La fata locului, s-au deplasat un echipaj SMURD si politia.

In urma cu aproximativ o luna, Silviu Prigoana i-a cedat fostei sale sotii, pachetul de actiuni majoritar al celor doua posturi tv, Etno TV si Taraf TV. Ea s-a dus vineri la sediu si a avut o mare surpriza.

 

Se pare ca Adrianei Bahmuteanu nu i s-au pus la dispozitie actele firmei atunci cand le-a cerut. Astfel, fosta sotie a lui Prigoana a vrut sa plece acasa, moment in care a izbucnit un mare scandal. Vedeta a fost amenintata ca va fi sechestrata in sediu, iar bodyguarzii au vrut sa verifice ce are in geanta. Fosta sotie a lui Prigoana a protestat si a chemat ajutoare din partea celor de la 112.

„Eu am crezut ca Silviu Prigoana imi da actiunile la cele doua televiziuni, in acest moment cu grave probleme financiare, pentru ca stie ca le pot readuce pe linia de plutire si pot avea o sursa de venit pentru copiii mei. Se pare ca nu asta era intentia. Nu vreau sa mai am de-a face cu acest personaj”, a declarat Bahmu pentru Click.

Adriana Bahmuteanu a depus plangere pentru sechestrare de persoane si lipsire de libertate in urma acestui mare scandal.

author avatar
Anca Murgoci
1.771 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger