AcasăNewsScandal la Ziua Marinei: Miron Cozma, lozinci si certuri cu jandarmii

Scandal la Ziua Marinei: Miron Cozma, lozinci si certuri cu jandarmii

foto: stiri.rol.ro

Incidente la manifestarile organizate de Ziua Marinei, la Constanta. Printre cei implicati intr-un conflict cu jandarmii aflati pe faleza Cazinoului constantean s-au numarat fostul lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma si reprezentantul revolutionarilor din Constanta, Nicolae Mavrodin.

foto: stiri.rol.ro

Totul ar fi pornit dupa ce Cozma si Mavrodin ar fi incercat sa participe la manifestarile organizate de Ziua Marinei, dar nu au fost lasati, potrivit RealitateaTV. In acel moment, cei doi ar fi inceput sa strige lozinci impotriva presedintelui Traian Basescu. Cand jandarmii au intervenit, lui Mavrodin i s-a facut rau si a fost necesara interventia Ambulantei.

In replica, Miron Cozma a afirmat ca nu a fost vorbscandal, pentru ca el a fost calm. „Am venit din respect pentru Ziua Marinei. In aceasta perioada, am fost urmariti permanent si atentionati si amenintati inca de la intrare. Colegul meu a fost retinut. Jandarmii nu au putut arata niciun act prin care sa se legitimeze. (…) Cine sunt ei? Servitorii lui Basescu? Stim asta… N-am strigat lozinci. Am fost calm, ne-am plimbat”, a declarat Miron Cozma.

author avatar
Cristina Stefan
299 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger