AcasăNewsScandal la un spital din Vaslui! O doctoriță se joacă pe telefon...

Scandal la un spital din Vaslui! O doctoriță se joacă pe telefon în loc să consulte pacientul. REVOLTĂTOR cum i-a răspuns acestuia

Un medic de la Spitalul de Urgenţă Dimitrie Castroian din Huşi a fost filmat jucându-se pe telefon, în timp ce se afla în gardă.

Când bărbatul care a filmat-o i-a reproşat că se joacă, în timp ce pacienţii aşteaptă la uşă şi se se simt rău, femeia a reacţionat ridicând vocea, spunându-i acestuia că este „obraznic”. L-a ameninţat că, dacă va continua să îi reproşeze că are un comportament inadecvat, va chema Poliţia.

Medicul se juca pe telefon, iar pacienții stăteau la ușă

Imaginile au fost postate pe Facebook de un bărbat, altul decât cel care a realizat filmările. Pacientul care a înregistrat-o pe doctoriţă în timp ce se joacă pe telefon le aminteşte cadrelor că aşteaptă de o oră în urgenţă, moment în care i se răspunde: „aşteptaţi un pic!”. „Cât să aştept, doamnă? Mi-a sărit buricul la deget! Spuneţi ceva, cine mă preia, care e problema, păi stăm aşa?”, le-a spus pacientul, în replică.

În acel moment, medicul filmat în timp ce se juca pe telefon începe să îl certe pe pacientul nemulţumit că aşteaptă de prea mult timp, alături de alţi bolnavi. „Ia, ascultaţi aicea! Vrei să te trimit acum la alt spital? Totdeauna trebuie să aşteptaţi!. Şi eu, când mă duc, aştept medicul, da? Aşteptaţi că nimeni nu este, nu…”, îi spune pacientului doctoriţa. Medicul reacţionează şi când pacientul îi spune că aşteaptă de jumătate de oră: „Poţi să aştepţi şi trei ore! Eu am plecat la şapte şi am intrat la patru dimineaţa la consultaţie. Să te intereseze. La rând!” Când bărbatul îi reproşează că se juca în timpul gărzii, femeia devine mai irascibilă.

Când bărbatul îi reproşează că se juca în timpul gărzii, femeia devine mai irascibilă

„Ascultă, dacă eşti şi obraznic, atunci te trimit şi în altă parte! Eu am vorbit pentru ea! Noi trebuie să trimitem un bolnav care trebuie să plece la Iaşi. După aia, îi luăm pe fiecare, la rând”, mai spune medicul. Medicul a admis că nu ştie care este pacientul care trebuie transferat la Iaşi, arătând doar că aceasta „s-a intoxicat şi poate să moară”.

„Tu poţi să mori?” i-a spus medicul bolnavului. Când bărbatul spune că aşteaptă de o oră, medicul i-a replicat că, anterior, spusese că aşteaptă de jumătate de oră şi i-a vorbit şi despre „culoarea” bărbatului, moment în care pacientul i-a replicat: ”şi noi suntem salariaţi asiguraţi”. În cele din urmă, medicul a început să strige: „Te rog frumos, termină! Termină! Vrei să chem Poliţia? Da, joc, sigur că da!”.

author avatar
Andreea Vlad
538 afisari

12 COMENTARII

 1. Ați uitat unde trăiți?…ce vreți, daca nu vă convine plecați!…asta-i sistemul bugetar din românia…cel mai corupt sistem din europa, miliție, sanatate,învățământ, administrație publică,justiție…

  • Si cu cele mai infantile comentarii….dar asa ca ati uitat de pensii speciale, bormale, de tot….vi s-a dat o bombonica
   cu d-na doctori sa o sfasiati desi nimeni nu stie daca e adevarat sau nu…..

 2. Cum sa mearga la privat?
  Aia ii normeaza ziua si nu mai are timp de joaca!
  Sa faca un consult la…c a p daca e dependenta de telefon.

 3. Pe astia ani de zile i-a jelit presa ca au salarii mici ca si pe profesori .Acum au salarii mari ,si?S-a imbunatatit asistenta medicala?La fel si in invatamant eventuala si probabila marire de salarii nu va imbunatati nimic.Vedem asta de treizeci de ani incoace.

 4. Lol..
  Am capul gol
  Minte sucita
  De la ascita
  De la drogaiala
  Am mintea goala
  ,,Barem”de ar juca heavi
  Gen CoD ori WoT,ori nazi
  Ei joaca ,,solitaire”
  Ca orice gunoier
  Noi jucam CoD
  Ca orice nerod
  Ca orice rezist
  Sau globalist
  Cu turu jos
  Urat si jegos

 5. INAINTE de 89’cei care erau isterici erau barbatii medici ,acum femeile parca au streche Sun rele si negre-n cerul gurii (nu toate )

 6. FAKE cat casa….”militianul” sau „justitiarul” sau „Ceausescu” au fact pui…
  Domnul revoltat este bandajat cu pansament alb curat, care ori a fost facut in curtea inainte de a provoca, orii la cam,era de garda daca cu adevrat are ceva la degete.
  Langa eu ieisi dint-un tablou o ea si un el impasibilil se giugiulesc ca sa fie si ei in cadru….
  Facatura clasa 1-a
  Au trecut 5 zile nimeni nu a scris, nu a auzit nu a reactionat….
  dece ? cum spuneam….FAKE

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri