AcasăNewsScandal la Tribunal, in procesul Hidroelectrica

Scandal la Tribunal, in procesul Hidroelectrica

Judecatorul care trebuia sa analizeze cererea de insolventa a Hidroelectrica a suspendat sedinta dupa ce avocatii companieii au inceput sa se certe cu sindicalistii.

Sedinta de miercuri, in urma careia trebuia sa se decida cererea de insolventa a Hidroelectrica, a fost suspendata dupa ce avocatii companiei au inceput sa se certe cu reprezentantii sindincalistilor.

Scandalul a debutat in momentul in care, dorind sa depuna  o cerere prin care sa se opuna insolventei, avocatii sindicalistilor au inceput sa se contrazica cu judecatorul. Acestora li s-au adaugat avocatii companiei care au dorit ca sedinta sa se suspende, astfel incat sa aiba timp sa mai adauge niste documente la dosar.

In cele din urma judecatorul a decis sa suspende sedinta, aceasta urmand sa se dsfasoare la o data ce nu a fost inca stabilita.

Potrivit RTV, la Tribunal s-a prezentat si presedintele Consiliului de Administratie al societatii, Remus Vulpescu, acesta declarand ca, prin insolventa, se doreste ca administratorul sa detina controlul, luand astfel puterea din mainile grupurilor care aveau diferite interese in cadrul Hidroelectrica.

Hidroelectrica a depus cererea de intrare in insolventa pe 15 iunie. Compania, ce acopera anul aproximativ 30% din productia de electricitate, a inregistrat la finalul lui 2011, un profit net de 15.72 milioane de lei, in scadere fata de anul 2010. Totodata, in 2011, a scazut si cifra de afaceri neta a companiei, de la 3.27 miliarde lei, in 2010, la 2.99 miliarde de lei, in 2011.

author avatar
Ionut Zgimbau
191 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger