AcasăNewsScandal la procesul ucigasului studentei japoneze - VIDEO

Scandal la procesul ucigasului studentei japoneze – VIDEO

(foto: presaonline.com)

Procesul lui Nicolae Vlad, criminalul tinerei japoneze, nu s-a desfasurat fara scandal la Curtea de Apel Bucuresti. Acuzatul spune ca toti cei 60 de martori sunt mincinosi.

(foto: presaonline.com)

Magistratii au judecat in dimineata zilei de vineri procesul crimei de la Otopeni. Nicolae Vlad este acuzat ca a ucis-o pe studenta japoneza Yurika Masuno dupa ce a violat-o si a talharit-o la marginea unei paduri. Tanara venise sa predea niste cursuri la Craiova, in cadrul unui schimb de experienta.  In prezent, barbatul de 26 de ani se afla in arestul politiei, el fiind suspect si in alte cinci cazuri, doua violuri  urmate de moartea victimelor si trei talharii.

Rudele victimelor lui Nicolae Vlad nu sunt deloc multumite de felul in care se desfasoara procesul si au comentat fiecare declaratie de-a acuzatului. Nicolae Vlad a incercat sa se apare spunandu-le magistratilor ca nu a ucis pe nimeni si ca declaratiile martorilor sunt mincinoase. El a negat fiecare acuzatie care i s-a adus. Fiica unei victime de-a lui Nicolae Vlad, care a fost omorata in luna martie a anului trecut, a spus ca acesta minte cu nerusinare. „Pe mama a violat-o si a macelarit-o. Ar trebui sa fie pedepsit pe viata. Este numai minciuna si nedreptate in tara asta”, a explicat femeia jurnalistilor. Victimele aflate vineri la Curtea de Apel Bucuresti cer daune morale intre 25.000 si 50.000 de euro.

Oamenii legii l-au trimis in judecata si pe politistul care gresise in cazul anchetei initiale. Politistul a falsificat un proces verbal pentru ca, dupa cum a povestit el, a varsat cafea pe cel original si nu a vrut sa mai mearga sa-l mai refaca pentru ca mirosea urat in casa victimei. Asa ca a copiat declaratia batranei si a semnat-o. A recunoscut ca victima l-a identificat pe Nicolae Vlad dupa o poza, dar ca nu a avut mai multe probe pentru a-l trage la raspundere.

author avatar
Andra Nesu
438 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger