AcasăNewsScandal la procesul RAFO - CAROM: Marian Iancu, scos in catuse din...

Scandal la procesul RAFO – CAROM: Marian Iancu, scos in catuse din sala de judecata!

Afaceristii Ovidiu Tender si Marian Iancu au fost audiati, joi, la Curtea de Apel Bucuresti, in celebrul dosar RAFO – CAROM.

Cei doi au fost condamnati, la Tribunalul Bucuresti, la ani grei de inchisoare (11 ani si patru luni pentru Tender, 13 ani si opt luni pentru Iancu), insa au atacat decizia initiala la Curtea de Apel Bucuresti, astfel ca procesul este departe de a se fi incheiat.

Joi, Marian Iancu a fost in prim planul sedintei de judecata. Afaceristul a depus doua cereri de recuzare, una a completului si cealalta a procurorului, dar magistratii i-au refuzat solicitarile, moment in care Iancu si-a pierdut cumpatul.

Fostul patron al echipei de fotbal Politehnica Timisoara l-a amenintat pe presedintele de complet cu o plangere penala depusa la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti, pentru abuz in serviciu. In acel moment, presedintele de complet a intrerupt procesul si a solicitat evacuarea din sala a lui Marian Iancu.

Afaceristul a fost din sala in catuse, el fiind oricum condamnat definitiv la inchisoare cu executare in dosarul in care a fost gasit vinovat ca a devalizat RAFO Onesti.

In dosarul RAFO – CAROM, Ovidiu Tender a fost trimis in judecata pentru inselaciune, instigare la abuz in serviciu contra intereselor persoanei, in forma calificata si continuata, constituirea si apartenenta la un grup de crima organizata, spalare de bani si spalare de bani in forma continuata. La randul sau, Marian Iancu este acuzat de complicitate la inselaciune, instigare la abuz in serviciu contra intereselor persoanei in forma calificata si continuata, constituirea si apartenenta la un grup de criminalitate organizata si spalare de bani in forma continuata.

Procurorii cer pedepse maxime pentru cei doi, dar si pentru celelalte personaje implicate in dosar, dar si extinderea sechestrului asigurator.

author avatar
Cristi Ionita
431 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger