AcasăNewsScandal la nivel inalt! Angajatii de la Pentagon au spart banii institutiei...

Scandal la nivel inalt! Angajatii de la Pentagon au spart banii institutiei pe dame de companie si jocuri de noroc

Autoritatile americane sunt in alerta, dupa ce un control de ultima ora a scos la iveala ca angajatii de la Pentagon au spart, anul trecut, peste un milion de dolari din banii institutiei pe dame de companie si jocuri de noroc.

Este vorba despre bani care ar fi trebuit folositi pentru deplasarile angajatilor Pentagonului in interes de serviciu. Totusi, s-a stabilit ca acestia scoteau banii de pe cardurile puse la dispozitie de institutie si ii spargeau pe satisfacerea unor vicii.

Raportul oficial urmeaza sa fie dat publicitatii in perioada imediat urmatoare, insa reprezentantii Departamentului american al Apararii dau asigurari ca situatia este sub control. Se pune la cale penalizarea vinovatilor, iar o parte din suma respectiva a fost deja recuperata de la angajatii vinovati.

De remarcat ca aproape in fiecare an Pentagonul este implicat in astfel de scandaluri, cu tenta sexuala. Anul trecut, cativa angajati ai Pentagonului au fost aspru sanctionati dupa ce s-a stabilit ca obisnuiau sa-si filmeze colegele de pe submarine la dus si sa faca publice imaginile respective.

author avatar
Cristi Ionita
342 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger