AcasăNewsSCANDAL LA JILAVA din cauza lui Gigi Becali: Ce s-a gasit in...

SCANDAL LA JILAVA din cauza lui Gigi Becali: Ce s-a gasit in PANTALONII lui!

Gigi Becali a declansat o ancheta fara precedent printre angajatii penitenciarului Jilava, dupa ce, zilele trecute, finantatorul Stelei a gasit in buzunarul unei perechi de pantaloni scurti – luati de acasa in momentul incarcerarii – suma de 1000 de euro.

Incidentul a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute, cand Becali i-a anuntat pe gardieni ca, intr-una dintre perechile de pantaloni pe care si-i luase de acasa si urma sa-i imbrace, a gasit doua hartii de cate 500 de euro, fapt ce a declansat o ancheta fara precedent printre angajatii institutiei, potrivit ziarului libertatea.ro.

Conducerea penitenciarului incearca acum sa afle cum de fost posibil ca latifundiarul din Pipera sa introduca o asemenea suma de bani in celula, dat fiind ca detinutilor le este interzis sa aiba asupra lor astfel de valori.

Atat angajatii de la Rahova, care i-au controlat bagajul, cat si cei de la Jilava – care l-au luat in primire, au dat declaratii in acest caz.

“Nu stiu cum au ajuns aici”, a marturisit afaceristul. Scandalul in care e implicat acum latifundiarul din Pipera ar putea avea urmari si in ceea ce-l priveste. Nu este exclus ca, in urma acestui incident, Becali sa aiba si el de suferit.

Daca se va stabili ca introducerea banilor a fost un act deliberat, Gigi Becali risca trecerea de la regimul de detentie semideschis la regim inchis, pierderea dreptului la vizita si la pachet, dar si amanarea eliberarii conditionate si interzicerea dreptului la munca si la participarea la activitati educative.

author avatar
Alina Costache
1.004 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger