AcasăNewsScandal la Interne: Ioan Rus, acuzat de tradare

Scandal la Interne: Ioan Rus, acuzat de tradare

Ioan Rus este impins de la spate sa schimbe conducerea Politiei

Dupa trei ani in care au suportat atacurile la baioneta ale valurilor de noi sefi care s-au perindat la conducerea Ministerului de Interne, generalii care sunt recunoscuti drept „vechea garda” pesedista au probleme in a prelua puterea.

Ioan Rus este impins de la spate sa schimbe conducerea Politiei

Culmea este insa ca „piedica” nu le-a fost pusa de oamenii loiali „Buldogului” Vasile Blaga sau a celor ajunsi pe functii pe vremea „igasizarii”, ci de chiar ministrul numit de PSD. Pentru ca, din informatiile intrate in posesia noastra, Ioan Rus le-a spus raspicat celor care deja ii prezentasera noua organigrama de conducere ca nu va face schimbari majore la varful Politiei Romane. A urmat un conflict verbal extrem de aprins, cei care sperau ca se vor intoarce la sefie acuzandu-l fatis pe ardelean ca numai de stabilitate nu ii pasa lui, ci face de fapt jocurile rivalilor de moarte. Momentan, sustin sursele noastre, Rus se va dovedi inflexibil, mai ales ca imaginea sa printre subordonatii de rand este una buna.

Ramane insa de vazut cat va rezista presiunilor pe care cu siguranta le vor exercita, „cu mijloace specifice” cei care pana acum au rezistat cu greu in Opozitie, fiind dornici de razbunare.

author avatar
Catalin Tache
2.722 afisari

4 COMENTARII

  1. Cred ca domnul Rus a fost luat din pat de domnul Ponta, in speranta ca ii va pazi spatele. Stimatul domnu, care dupa ce a cam pierdut tot pe la Cluj, in fata PDL, PSD fiind cam inexistent ceva ani, sa trezit opa Ministru, iar. Multe capete „luminate” in politica da Clujul ala, acolo unde „salariu e salar”, citez un clasic in viata pofesor universitar pe la Drept pe undeva. Nu are rost sa schimbe nimic, pentru ca mandatul oricum e picat asa plosc si mai e si scurt. Daca asta era guvernul asteptat, domnul Prim Ministru Ponta, isi cam da cu ciocanul in glezne.

  2. A MAI FOST PE LA INTERNE.
    DE CE A FOST SCHIMBAT, ORI A PLECAT,CEVA AFACERI ?
    NU VA LUA MASURI,LA TOATE JUDETELE SEFII SUNT NUMITI POLITIC,COMPETENTA,DE UNDE?
    MACAR SA FACA CEVA REAL SI CONSTRUCTIV PENTRU ACEST MINISTER CARE PRACTIC A FOST DESCALIFICAT(INJURAM NOI DAR VA TREBUI SA RECUNOASTEM IN FINAL CA AVEM NEVOIE DE O POLITIE PROFESIONISTA SI MAI ALES NEPOLITIZATA.

  3. RUS poate sa o aduca pe LAURA ANDRESAN sefa de cabinet la MAI ca tot au petrecut ei mai multe nopti de amor unsi cu miere si apoi tavaliti prin fulgi si puf pe Valea Prahovei si in Poiana Brasov in mandatul anterior. Acest RUS va conserva atat nenorocirile facute de el in mandatul anterior cat si pe cele comise de urmasii sai. Acest TRACTORIST cu diplome de doctorat si prof universitar face parte din GASCA VULPII(Ardelean Virgil) si ION TIRIAC care intr-o emisiune tv a spus ca demonstrantii din P-ta Universitatii „trebuie calcati in picioare”. RUS si cu VULPEA a infiintat, cu riscuri majore, in mandatul lor comun fara nici o noima Scoala de agenti de politie de la CLUJ unde profesori sunt tot felul de neica nimeni.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger