AcasăNewsScandal la împinge-tava, în Eforie Nord. Patru bărbaţi s-au luat la bătaie!

Scandal la împinge-tava, în Eforie Nord. Patru bărbaţi s-au luat la bătaie!

Canicula de la mare i-a încins pe patru turişti care s-au luat la bătaie, la Eforie Nord! Polițiștii au intervenit pentru a îi calma pe indivizi.

Mai multe persoane au fost conduse la secţie, pentru audieri.

S-au bătut la terasa unui local

La finalul minivacanței de Rusalii, patru turiști au sfârșit audiați la sediul Poliției, după ce s-au luat la bătaie pe terasa unui local, într-o zonă aglomerată din Eforie Nord.

Cei patru s-au lovit cu pumnii și picioarele în văzul tuturor. Conflictul a izbucnit spontan din cauză că turiştii ar fi vrut să ocupe aceleași locuri la terasă, dar ancheta este în plină desfăşurare.

Micul-dejun pe litoralul românesc a devenit un lux

Ca în fiecare an, ne mirăm de preţurile ridicate la mâncare, ce se practică pe litoralul românesc. Şi ca de fiecare dată, nimic nu se schimbă.

Turiştii sunt obligaţi să achite preţuri exorbitante pentru un fel de mâncare banal.

De exemplu, pentru un platou care conține și două ouă gătite ochiuri, un turist poate plăti chiar și 45,5 lei. Este vorba despre un mic-dejun american, care conține și bacon, cârnați cabanos, cașcaval pane, roșii, ciuperci sote, cartofi prăjiți și pâine toast. Platoul areo greutate de 550 de grame.

Un alt platou de 400 de grame coține un ou fiert, salam uscat, cașcaval, roșii, castraveți, șuncă presată, telemea, măsline, unt, gem și pâine prăjită. Acest platou costă 41,5 lei. O altă variantă de mic-dejun de 320 de grame cu brânză la grătar, două ouă-ochiuri, avocado, rucola și roșii cherry costă 42,5 lei, iar o porție de 350 de grame cu două ouă, bacon, ciuperci, roșie și mozzarela costă 32,5 lei.

O omletă rustică cu trei ouă, șuncă presată, cabanos, roșie, ardei, ciuperci și mozzarela costă 31,5 lei, porția având 300 de grame. De altfel, o porție de 250 de grame de omletă din trei ouă, șuncă presată și mozzarela costă 29,5 lei.

author avatar
Andrei Ștefan