AcasăNewsScandal la Crevedia: oamenii vor să ajungă la caselor lor. Cum a...

Scandal la Crevedia: oamenii vor să ajungă la caselor lor. Cum a reacţionat patronul de la GPL când i s-a spus că miroase a gaz

Tensiunile sunt din ce în ce mai mari la Crevedia. Oamenii sunt nervoşi din cauză că nu pot ajunge la casele lor. Se pare că volumul de gaz existent în interior ar fi ajuns la un nivel care permite golirea rezervorului în condiții de siguranță.

Pompierii trag din greu astfel încât să nu mai existe un pericol pentru locuitori.

Nu mai au nici curent electric

Sute de oameni din Crevedia sunt încă privați de energie electrică, astfel că aceștia apelează la generatoare sau la vecinii care nu au fost afectați de explozii.

Reamintim, Guvernul le-a promis oamenilor și ajutoare în bani, fiind vorba despre 2.000 de euro pentru familiile persoanelor rănite, tratate în străinătate, și 2.000 de lei pentru însoțitorii răniților îngrijiți în România, sume acordate lunar.

Patronul a susţinut că are activitatea întreruptă

O femeie care s-a ales cu pagube însemnate în urma exploziei de la Crevedia spune că l-a sunat cu o lună înainte de explozii pe patronul fostei stații GPL. I-a spus îngrijorată că simte miros puternic de gaz.

Exact așa mi-a spus: Eu am activitatea întreruptă, oameni răi care mi-au făcut reclamație… primăria și pompierii mi-au închis activitatea, eu nu mai funcționez acolo„, a povestit localnica discuţia purtată cu patronul de la GPL, înainte de catastrofă.

author avatar
Andrei Ștefan