AcasăNewsScandal la cel mai inalt nivel: "Gigi Becali este lipsit de demnitate"!

Scandal la cel mai inalt nivel: „Gigi Becali este lipsit de demnitate”!

Incarcerat de circa 11 luni, dupa ce a fost condamnat la inchisoare in dosarul schimbului de terenuri cu MApN-ul, Gigi Becali cauta cu disperare o solutie pentru a se elibera.

Afaceristul a facut cereri peste cereri, care pana acum i-au fost refuzate, dar ultimele intamplari arata ca Traian Basescu, presedintele Romaniei, ar fi dispus, cu jumatate de gura, sa-l gratieze pe patronul clubului de fotbal Steaua Bucuresti.

Reactia presedintelui a facut multi politicieni sa ridice din sprancene, iar unul dintre acestia, europarlamentarul Sebastian Bodu, a avut curajul sa-i trimita lui Traian Basescu o scrisoare deschisa.

Bodu sustine ca gratierea lui Gigi Becali ar fi o mare greseala si „ar pune in pericol singurul sprijin pe care il are astazi Justitia: increderea milioanelor de romani care vor sa traiasca intr-o societate morala si dreapta”.

Bodu spune ca sentintele date in cazurile Gigi Becali si Adrian Nastase, precum si cea din Dosarul Transferurilor, „au dat speranta multora ca Justitia devine functionala si nepartinitoare inclusiv cu aceia care s-au comportat ca stapani de facto ai tarii si imuni in fata legii”.

Europarlamentarul nu ezita sa-l atace pe Gigi Becali spunand despre acesta ca „este lipsit de orice demnitate cand cere gratierea”.

author avatar
Cristi Ionita
449 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger