AcasăNewsScandal intre deputati in Parlamentul de la Kiev!

Scandal intre deputati in Parlamentul de la Kiev!

Scandal in Parlamentul de la Kiev. O altercatie a izbucnit, marti dimineata, intre deputati din cadrul Partidului Comunist si cei din Uniunea Tuturor Ucrainenilor Svoboda.

Potrivit presei international, altercatia a avut loc in timpul unui discurs al liderului grupului parlamental al Partidului Comunist Petro Simonenko, in care acesta a aruncat acuzatii la adresa nationalistilor, despre care sustine ca sunt in spatele actualei situatii din tara.

Simonenko a declarat ca locuitorii din regiunile de est si-au prezentat solicitarile, inclusiv problema federalizarii Ucrainei, insa autoritatile au ignorat aceste cereri, el afirmand ca nationalistii ofera un exemplu gruparilor care ocupa cladirile guvernamentale.

Deranjati de aceste declaratii, cativa membri ai grupului parlamentar al Svoboda, precum si mai multi deputati independenti, au venit la tribuna si au inceput sa il impinga pe Simonenko. In scurt timp, comunistii si alti deputati si-au parasit locurile, iar aproximativ 15 parlamentari au inceput sa se bata.

Postul de televiziune al Parlamentului si-a intrerupt temporar transmisiunea live.

Foto: realitatea.net

author avatar
Alina Costache
113 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger