AcasăNewsScandal intre bodyguarzi si jurnalisti la procesul lui Adrian Nastase

Scandal intre bodyguarzi si jurnalisti la procesul lui Adrian Nastase

Adrian Nastase

Familia lui Adrian Nastase a venit cu bodyguarzi la apelul procesului prin care fostul premier cere sa i se scada din pedeapsa de doi ani, cele sase zile petrecute la Spitalul Floreasca. Pe holurile Curtii de Apel s-a creat un adevarat scandal dupa ce bodyguarzii au inceput sa-i imbranceasca pe jurnalistii prezenti.

Adrian Nastase

Conform rtv.net, Adrian Nastase a cerut sa i se scada din pedeapsa cele sase zile pentru ca spitalizarea de dupa tentativa de suicid nu poate fi socotita o sustragere de la executarea pedepsei. „Se sustine ca am vrut sa-mi fac rau ca sa nu ajung la penitenciar. Eu am vrut sa ajung la morga”, a declarat fostul prim-ministru.

La plecare, Dana si Andrei Nastase, au plecat inconjurati de garzile de corp. Pentru ca jurnalistii au vrut sa-i intervieveze bodyguarzii s-au vazut nevoiti sa creeze un culoar de trecere  si chiar impingandu-i pe cameramanii si reporterii prezenti.

Nastase a facut apel dupa ce, in 2 octombrie, Tribunalul Bucuresti i-a respins cererea de eliminare din condamnarea sa la doi ani de inchisoare dispusa in dosarul „Trofeul calitatii” a zilelor in care a stat internat la Spitalul Floreasca, in urma tentativei de sinucidere, din vara.

author avatar
Andra Nesu
324 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger