AcasăNewsScandal in trafic in Bucuresti: Soferita amenintata cu un pistol

Scandal in trafic in Bucuresti: Soferita amenintata cu un pistol

Nervozitatea l-a impins pe un conducator auto sa faca un gest periculos – a coborat din masina cu un pistol in mana, amenintand o participanta la trafic.

 

UPDATE – Oamenii legii au identificat persoana acuzata ca ar fi amenintat cu o arma o soferita, in plin trafic. Conform Politiei Capitalei, urmeaza ca suspectul sa fie gasit. Autoritatile urmeaza sa il audieze, pentru a stabili ce s-a intamplat pe strada pe care a fost semnalat incidentul. „In urma investigatiilor efectuate, politistii au reusit sa stabileasca identitatea celui care ar fi savarsit faptele reclamate. De asemenea, suspectul a fost verificat in baza de date, ocazie cu care s-a stabilit ca acesta detine legal o arma neletala”, se precizeaza in comunicatul emis de sursa citata.

Incidentul a avut loc vineri, la intersectia Bulevardulelor Averescu si Marasti din Capitala. In urma conflictului, iscat in urma unor manevre in trafic, unul dintre conducatorii auto a scos o arma si ar fi amenintat o soferita. Scandalul a fost anuntat la 112, iar politia a intervenit urgent. Pana sa apara oamenii legii, soferul nervos s-a facut nevazut, insa este cautat la aceasta ora.

Pana in prezent nu se cunosc mai multe detalii cu privire la incidentul grav, produs in plina zi, in Capitala, si nici despre ce tip de arma a fost vorba – un pistol cu bile sau de alt tip.

457 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger