AcasăNewsScandal in trafic in Bucuresti! Gesturi incredibile ale unui biciclist infuriat! (VIDEO)

Scandal in trafic in Bucuresti! Gesturi incredibile ale unui biciclist infuriat! (VIDEO)

Scene de speriat intr-o intersectie din Capitala, ziua in amiaza mare! Un taximetrist si un biciclist s-au luat la harta! Dar vorbele nu le-au fost de ajuns si au trecut la gesturi dure!

Daca tot s-a facut rosu la semafor, biciclistul s-a oprit si a inceput sa-i ceara socoteala soferului taximetrului, care s-a apropiat periculos de mult cu masina de el pe sosea. Si cum autoturismul avea geamul din dreptul soferului deschis, l-a si scuipat pe sofer. Taraboiul a continuat. Conducatorul auto a incercat sa deschida portiera, insa de fiecare data s-a lovit de riposta tanarului de pe bicicleta. Si cand intr-un final a reusit, a primit o lovitura de picior de toata frumosetea.

Niciun barbat nu a intervenit pentru a potoli scandalul. O femeie, in schimb, a incercat sa-l convinga pe bicliclistul nervos sa se calmeze. In zadar, insa. Mai mult, barbatul s-a dat jos de pe bicicleta si a lovit cu ea taximetrul.

Din fericire, verdele semaforului a pus punct scenei violente. Cei doi protagonisti au pornit mai departe in drumul lor si spiritele s-au linistit. Scandalul a fost filmat de un participant la trafic si a ajuns pe Internet.

[youtube]7iOru-j35Ks[/youtube]

author avatar
eNational