AcasăNewsScandal în Târgul de Crăciun! Oamenii au uitat de pandemie și s-au...

Scandal în Târgul de Crăciun! Oamenii au uitat de pandemie și s-au bătut pe cadourile de la Moș Nicolae

targScandal în Târgul de Crăciun! Oamenii au uitat de pandemie și s-au bătut pe cadourile de la Moș Nicolae

Băimărenii au uitat de regulile pandemiei! Sute de oameni au dat năvală la târgul de Crăciun, pentru a primi plăcinte și cadouri de la Moș Nicolae.

A fost veselie mare duminică seară la Baia Mare. Mii de oameni au asistat la aprinderea luminiţelor de Crăciun şi au dat năvală în târgul de Crăciun. Nu s-a mai ținut cont că ne aflăm în pandemie și s-a strâns om lângă om pentru a participa la eveniment.

Mulți s-au îmbulzit și s-au iscat certuri din cauza cadourilor și a produselor oferite gratis. A fost nevoie de intervenția polițiștilor locali pentru a dispersa mulțimea.

Târgul a fost inaugurat în acorduri de fanfară. Cei mai încântați de Târgul de Crăciun sunt, bineînțeles, cei mici. Bradul din Piața Revoluției din Baia Mare are peste 20 de metri înălțime. Tot acolo a fost amenajat un patinoar și carusel, unde copiii au acces gratuit.

Amenzi uriașe pentru scandalul din Constanța

A fost scandal și la Târgul de Crăciun de la Constanța. Un grup de oameni a forțat vinerea trecută gardurile de protecție și s-a încăierat cu jandarmii. Aceștia voiau să intre la eveniment fără certificat verde. Asta, în timp ce alți oameni așteptau la coadă.

Cinci dintre cei care au provocat scandalul de la Târgul de Crăciun din Constanța au fost amendați de jandarmerie cu câte 15.000 de lei.

author avatar
Andreea Vlad
227 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger