AcasăNewsScandal în plină stradă între Dumitru Dragomir și Marian „Ceaușescu”. Reacția fostului...

Scandal în plină stradă între Dumitru Dragomir și Marian „Ceaușescu”. Reacția fostului șef al LPF! – VIDEO

(sursa foto: captură video)

Scene incredibile, în plină stradă, în fața sediului unui post de televiziune! Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, și protestatarul cunoscut drept Marian „Ceaușescu” au fost, marți seară, protagoniștii unui scandal.

Totul a izbucnit după ce Marian „Ceaușescu” l-a așteptat pe fostul președinte al LPF-ului în momentul în care acesta a ieșit din sediul postului de televiziune, unde Dragomir fusese prezent la o emisiune. Protestatarul i-a adresat mai multe vorbe grele omului de afaceri, între care „milițian spurcat” și „comunistule”.

Vizibil deranjat de cuvintele ce i-au fost aruncate în față, fostul șef al Ligii a încercat să-l lovească pe bărbatul cunoscut drept „Ceaușescu”. Acesta din urma a filmat incidentul, transmițând live pe Facebook. Imaginile conțin un limbaj ofensator. Ele pot fi văzute AICI.

Dragomir: Acțiunea s-a desfășurat foarte rapid, nu am putut să sun la 112

Dumitru Dragomir a făcut câteva declarații pe marginea incidentului de marți seară. „Eu am vrut să mă duc la mașina și să plec. Dacă te oprește cineva și te injură pe stradă, nu reacționezi?

Acțiunea s-a desfășurat foarte rapid, nu am putut să sun la 112. Totul s-a întâmplat în doar 10 secunde. Pune unul câinele pe tine, iar tu suni la 112?”, a declarat Dragomir, la un post TV, citat de realitatea.net.

Polițiștii s-au autosesizat

Incidentul a ajuns și în atenția poliției. Polițiștii de la Secția 1 din Capitală s-au autosesizat după ce imaginile cu conflictul au devenit publice.

„Cu privire la imaginile apărute în spațiul public, în care a avut loc o agresiune între mai multe persoane, Serviciul Informare și Relații Publice din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele: Polițiștii Secției 1 s-au sesizat din oficiu, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul”, a transmis Poliția, potrivit b1.ro.

author avatar
Andrei Coman